Juniors

N.E.C.-Voetbalkamp in de herfst van 2012

N.E.C.-Voetbalkamp in de herfst van 2012
N.E.C. presenteert het N.E.C.-Voetbalkamp in de herfst van 2012 op jeugdcomplex De Eendracht op 18 & 19 oktober.

Komende herfstvakantie biedt N.E.C. een nieuw voetbalkamp op jeugdcomplex De Eendracht aan.
N.E.C.-voetbalkampen zijn voetbalkampen speciaal voor voetbalgekke kinderen van 6 tot 14 jaar die niets liever doen dan bezig zijn met een bal.

Programma
Het N.E.C.-voetbalkamp is een speciaal voetbalkamp waar je heel de dag door traint. Het leuke is dat er wordt getraind op de echte 'N.E.C.-manier', net zoals de N.E.C.-jeugd dat doet. Tussendoor moet er uiteraard ook gegeten worden, dus is een gezamenlijke sportlunch ook één van de onderdelen van het voetbalkamp. 

Echte voetbaltechniek leer je natuurlijk alleen van trainers die zelf bij N.E.C. hebben gespeeld. Daarom word je tijdens deze week getraind door: Ulrich Cruden!
Uiteraard wordt hij bijgestaan door officiële jeugdtrainers van de N.E.C./FC Oss Voetbal Academie!

Het N.E.C.-Voetbalkamp heeft een dagvullend programma; dat houdt in dat je om 9.30 uur begint en om 16.00 uur weer naar huis gaat. Na een vermoeiende dag slaap je gewoon lekker thuis in je eigen bed. Je ouders brengen en halen je en zijn natuurlijk welkom om te komen kijken onder het genot van een lekkere bak koffie.
 

Wat kost een N.E.C.-Voetbalkamp? 
De kosten voor het tweedaags voetbalkamp in de zomervakantie bedragen €89,-. Is uw zoon of dochter lid van de N.E.C. Juniors dan krijgt u  €10,- korting en mag hij/zij dus voor €79,- mee doen. Het tweede kind uit één gezin betaalt in alle gevallen €75,- en het derde kind zelfs maar €69,-. Voor dit bedrag krijgt u uiteraard wel veel terug: 2 dagen training, een gratis
N.E.C.-Voetbal4Kids T-shirt, 2x een gezamenlijke sportlunch, drinken, groepsfoto en een diploma na afloop.

Beschikbaarheid
Op dit moment zijn er nog meer dan genoeg plekken beschikbaar. Voor de gezelligheid is het natuurlijk leuker als je met zoveel mogelijk kinderen komt! Vraag dus ook je broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes of wie dan ook om met je mee te komen trainen bij het N.E.C.-Voetbalkamp op De Eendracht. 

Ga vanaf 10 september naar www.NECvoetbal4kids.nl en meld je aan!

Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31