Kaartverkoop

Informatie kaartverkoop N.E.C. - Feyenoord

Informatie kaartverkoop N.E.C. - Feyenoord
Nog even en we mogen weer genieten van de topper N.E.C. - Feyenoord! Hieronder vind je informatie over de kaartverkoop en de uitbreiding van het bezoekersvak.

Op een N.E.C. seizoen- of clubkaart kunnen twee kaarten worden gekocht. De verkoop voor deze wedstrijd begint zaterdag 28 november, 9.00 uur via www.nec-nijmegen.nl/kaarten. Vanaf maandag 30 november is het ook mogelijk om kaarten te kopen bij de receptie van het Goffertstadion (geopend op werkdagen van 10.00 - 17.00 uur).

Let op! Koop je kaarten in de voorverkoop, op de wedstrijddag blijven de kassa's namelijk gesloten.

Bestel kaarten      Uitleg kaarten bestellen

Extra bezoekersvak

Feyenoord heeft aangegeven graag met meer dan 500 supporters de wedstrijd te bezoeken, terwijl er in het bezoekersvak maximaal 500 mensen plaats kunnen nemen. Na overleg met de lokale autoriteiten van zowel Nijmegen als Rotterdam, is het creëren van een extra bezoekersvak in vak A de beste oplossing gebleken. In dit vak zullen 250 geselecteerde  Feyenoord-supporters plaatsnemen die in het bezit zijn van een Feyenoord seizoenkaart die gelijk is aan het N.E.C.-concept seizoenkaart plus (minstens een X aantal uitwedstrijden bezocht). De Raad van Supportersgeledingen en seizoenkaarthouders in de vakken A, Z en X zijn vooraf geïnformeerd over deze beslissing.

Met dit extra bezoekersvak kan N.E.C. de veiligheid blijven garanderen door de betreffende Feyenoord-supporters gecentreerd plekken toe te wijzen. Voor onze eigen supporters betekent deze beslissing dat er, in tegenstelling tot in het seizoen 2013-2014, op elke seizoen- of clubkaart twee kaarten gekocht kunnen worden in plaats van één. We hopen op een uitverkochte Goffert en drie punten voor ons N.E.C!

Legitimatie verplicht

Feyenoordsupporters die plaats willen nemen op één van de vakken anders dan het (extra) bezoekersvak zullen worden geweerd. Er zullen ook extra controles zijn bij de ingang van de poorten. Neem je legitimatiebewijs mee naar de wedstrijd en zorg dat je op tijd komt. Het Goffertstadion gaat 30 minuten eerder open dan normaal. Vanaf 13.00 uur zijn de poorten geopend.

Zwarthandel

Indien er wordt geconstateerd dat wedstrijdkaarten worden doorverkocht, worden de kaarten geblokkeerd en is er dus geen toegang tot de wedstrijd! Er zal ook geen restitutie van het bedrag plaatsvinden. Degenen die zich schuldig maken aan het doorverkopen van wedstrijdkaarten zal bovendien de toegang tot het stadion worden ontzegd.

Alleen als je via het officiële online kaartverkoopsysteem van N.E.C. of via de stadionreceptie van N.E.C. kaarten hebt gekocht, is je kaart geldig.

N.E.C. is te allen tijde bevoegd om vanwege veiligheidsredenen preventief toegangskaarten in te nemen en/ of mensen te weigeren.

Bekijk alle vragen en antwoorden
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36