Maatschappelijk

‘Leven als een Prof’ met N.E.C. Doelbewust en Fitsupport

‘Leven als een Prof’ met N.E.C. Doelbewust en Fitsupport
Ben je benieuwd hoe N.E.C.-spelers zich voorbereiden op een wedstrijd? Op maandagavond 7 december kun je er achter komen! N.E.C. Doelbewust en Fitsupport organiseren ‘Leven als een Prof’ in het Goffertstadion.

We organiseren twee workshops: ‘bewegen als een prof’ en ‘eten als een prof’

Bewegen als Prof

Trek je sportkleding aan en ga samen met een fysiotherapeut van N.E.C. aan de slag rond het Goffertstadion. Leer over het belang van een warming-up en cooling-down en neem een kijkje in het krachthonk van het stadion. Na afloop van de training gaan we met de andere deelnemers van ‘Eten als een Prof’ eten.

Eten als een Prof

Een maaltijd bereiden in de N.E.C-keuken; bij ‘Eten als een Prof’ kan het. Je krijgt uitleg over een aantal gezonde recepten, de link met (top)sport en waarom gezond eten zo belangrijk is! Daarna ga je een echte maaltijd bereiden. Deze maaltijd gaan we met de deelnemers van ‘bewegen als prof’ opeten.

Aanvang

Vanaf 17.30 ben je welkom in het Goffertstadion en om 17.45 uur gaan de workshops van start. Je hebt ook de mogelijkheid om je om te kleden in het Goffertstadion

We hebben beperkte ruimte voor dit unieke evenement, dus meld je snel aan als je hierbij wilt zijn. Aanmelden kan via e-mail: roel.vandam@necdoelbewust.nl.

Meld je aan

Geef in de mail in aan in welke workshop je interesse hebt, je telefoonnummer, eventuele blessures en allergieën.
KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36