Vacature

N.E.C. zoekt stagiair(e) grafische vormgeving

N.E.C. zoekt stagiair(e) grafische vormgeving
Sta jij stevig in je schoenen? Heb je affiniteit met voetbal en beheers jij programma's als InDesign, Photoshop, Adobe en Illustrator? Solliciteer dan bij N.E.C. voor een stageplek als grafisch vormgever/DTP’er. We hebben plek voor een grafisch talent met als kernwaarden: creatief, proactief en een echte teamplayer.

Wat ga je doen?

Als grafisch ontwerper bij N.E.C. ben jij het verlengstuk van de marketeers. Ideeën staan of vallen met de juiste visualisatie ervan. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Jouw taak is om de boodschap visueel helder te maken, zodanig dat de presentatie de doelgroep echt kan overtuigen en inspireren. Drukwerk- en opmaakwerkzaamheden behoren eveneens tot jouw takenpakket. Bovendien speel je een belangrijke rol in het handhaven en uitbreiden van de huisstijl van N.E.C.

Wie zoeken wij?

Een tweede of derdejaars MBO/HBO student die creativiteit en uitvoering combineert in de juiste balans. Je bent nauwkeurig en accuraat, zowel in lay-out als in spelling en hebt uiteraard interesse en kennis over N.E.C. en voetbal. Het betreft een 'meewerkstage' waarbij de stagiair(e) meedraait in team Zakelijk, Supporters en Maatschappij.

De volgende basisvaardigheden zijn vereist:                                     

- Sociaalvaardig

- Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

- MBO/ HBO-niveau

- Assertief

- Flexibel

Vergoeding: geen

Start: februari 2016

Aantal plekken: 2

Interesse?

Solliciteer dan nu via www.knvbtalentteam.nl/stages.
KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36