Voetbalacademie N.E.C.

N.E.C./FC Oss A1 naar Las Vegas

N.E.C./FC Oss A1 naar Las Vegas
Vanochtend is de A1 van de Voetbal Academie N.E.C./FC Oss begonnen aan een achtdaagse trip naar de Verenigde Staten. Via het Canadese Toronto zullen de mannen van René Koster morgenochtend neerstrijken in Las Vegas, waar men de komende week verblijft en de tenten van het trainingskamp opslaat.

Na twee dagen van training staat zaterdagochtend het duel met de Amerikaanse leeftijdsgenoten van FC Elk Grove Platinum op het programma; in de middag treedt de A1 aan tegen St. Louis Scott Gallagher. Op zondagochtend spelen ze vervolgens tegen Mid-City Lions FC, waarna - afhankelijk van de uitslagen van de overige wedstrijden - in de middag nog een vierde wedstrijd zal worden afgelegd.

De ploeg van Koster, die zich afgelopen december middels een 2-2 gelijkspel tegen AZ A1 plaatste voor de kampioenspoule van de A-junioren Eredivisie, staat met zes punten uit vier wedstrijden momenteel op een gedeelde eerste plek met de hoogste jeugdelftallen van Ajax, AZ en Vitesse, die allen tot op heden één duel minder speelden.

Volgende week donderdag keert de A1 weer terug op Nederlandse bodem.
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36