Interview

Jay-Roy Grot:'Ik had me mijn basisdebuut anders voorgesteld'

Jay-Roy Grot:'Ik had me mijn basisdebuut anders voorgesteld'
Geen moment wist N.E.C. vanmiddag op bezoek bij ADO Den Haag écht een vuist te maken en doordat de gastheren uit de residentie uit een van de weinige mogelijkheden vlak voor het sluiten van de markt wel trefzeker waren, ging het duel met de Hagenaars uiteindelijk met 1 - 0 verloren. Jay-Roy Grot, die vandaag voor het eerst in de basis begon, keek met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd met ADO: “Ik ben blij dat ik mijn basisdebuut voor N.E.C. heb mogen maken vandaag, maar het is wel erg klote dat we aan het eind nog die goal tegen krijgen.”

Slechts een enkele keer werd Grot vandaag gezocht, dus echt de kans om zich te laten gelden, heeft hij niet gehad. “Voetbal blijft een spel van momenten, maar we hebben vandaag te vaak de oplossing achteruit gezocht. Omdat ADO eigenlijk hetzelfde deed, werd het een wedstrijd waarover waarschijnlijk niet lang zal worden nagepraat. Uiteindelijk valt-ie voor hun net goed, waar dat in ons geval misschien ook wel mogelijk was geweest. Ik denk dat deze wedstrijd geen winnaar verdiende, maar dat kreeg-ie wel. Zuur.”, zo verklaarde Grot na afloop.

Al met al had hij gehoopt op een mooier basisdebuut, zo besloot hij: “Tsja, persoonlijk voel ik me natuurlijk goed dat ik voor het eerst vanaf het begin mee mocht doen. Ik heb het gevoel dat ik wat meer van me had kunnen laten zien, maar het was erg moeilijk voetballen vandaag. Zelf ben ik niet klein, maar bij hun staan achterin ook behoorlijke kleerkasten en dat levert normaal gesproken wel strijd op. Vandaag echter niet, helaas. Laten we hopen dat een eventueel vervolg beter wordt en dat we ons over twee weken tegen Vitesse weer op kunnen richten.”

Lees ook het wedstrijdverslag
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36