Zakelijk

Scholten Awater ook komend seizoen partner van N.E.C.

Scholten Awater ook komend seizoen partner van N.E.C.
Scholten Awater blijft ook komend seizoen verbonden aan N.E.C.  De IT-hardware dienstverlener uit Nijmegen heeft gekozen voor een positie op de mouw van het wedstrijdshirt. Begin dit jaar heeft de hoofdsponsor bekend gemaakt om na vier jaar plaats te maken voor een andere organisatie.

Scholten Awater maakt al sinds 1993 deel uit van het Nijmeegse bedrijfsleven. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke IT-hardware dienstverlener van Nederland. Naast IT-hardware biedt Scholten Awater een groot aantal IT-diensten. Hiermee ontzorgen zij Nederlandse organisaties bij de aanschaf, logistiek, installatie en het onderhoud van hun IT-vraagstukken.

Luuk Slaats, commercieel directeur van Scholten Awater: “In augustus 2012 zijn we gestart met de samenwerking en hebben daar duidelijke doelstellingen aan verbonden. Naast een grotere landelijke naamsbekendheid, lokale maatschappelijke betrokkenheid en een verhoging van onze klanttevredenheid hebben we de afgelopen jaren ook mooie zakelijke successen gerealiseerd. De doelstellingen zijn gerealiseerd en het is nu tijd voor iets nieuws, maar we blijven vanzelfsprekend N.E.C. op diverse fronten ondersteunen. Wij laten dit komend seizoen graag zien door ons logo te verbinden aan een mouwpositie op het shirt.”

Bart van Ingen, algemeen directeur van N.E.C: "Wij zijn zeer verheugd dat onze samenwerking een vervolg krijgt. Wij zien dit als een prachtig compliment voor de weg die we zijn ingeslagen. Wij geloven in langdurige relaties en zijn dan ook blij met de overeenstemming die we hebben kunnen bereiken. Scholten Awater is voor ons altijd een voorbeeldpartner geweest. Een Nijmeegse organisatie die de club in goede en slechte tijden is blijven steunen. Het is altijd een gezamenlijke onderneming geweest om waarde voor elkaar te creëren, niet alleen financieel of qua naamsbekendheid,  maar zeker ook maatschappelijk."
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36