Algemeen

Sluit de voorbereiding af met N.E.C. - Real Sociedad!

Sluit de voorbereiding af met N.E.C. - Real Sociedad!
Volgende week vrijdag staat in het Goffertstadion de laatste wedstrijd van de voorbereiding op het programma. Op deze vooravond van weer een nieuw voetbalseizoen staat N.E.C. in eigen huis tegenover het Spaanse Real Sociedad. Bestel nu je kaart en steun Peter Hyballa en zijn mannen ook in de laatste wedstrijd van de oefencampagne!

Kaarten voor deze wedstrijd kosten €8 per stuk en zijn tot twee uur voor de aftrap te koop via ons online ticketsysteem. Daarnaast vindt er op werkdagen (tussen 10.00 en 17.00 uur) en op de wedstrijddag ook kaartverkoop plaats aan de receptie van het Goffertstadion.

Bestel hier je kaart!

Tweedehandsverkoop

Een dag na deze wedstrijd met Real Sociedad vindt er in de brasserie van het Goffertstadion verkoop van kledingrestanten van de eerste selectie plaats. Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn alle Seizoenkaart Plus-houders en vrijwilligers van de club welkom!

Open Dag

Het weekend zal vervolgens worden afgesloten met de traditionele Open Dag. Deze dag zal opnieuw bol staan van vele leuke activiteiten, zoals de eerste officiële editie van de Goffertrun. Meer informatie over deze dag vind je hier.
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36