Zakelijk

Your Productions heet u welkom voor de wedstrijd N.E.C. – sc Heerenveen

Your Productions heet u welkom voor de wedstrijd  N.E.C. – sc Heerenveen
Aankomende zaterdag is Your Productions de wedstrijd- en balsponsor van de wedstrijd N.E.C. – sc Heerenveen. Your Productions is dé vaste videopartner van N.E.C. en is onder andere ook maker van N.E.C. TV.

Vijf jaar geleden begonnen Jorn Grisel en Richard Derks vanuit hun passie voor film het videoproductiebedrijf Your Productions. Inmiddels werken zij nationaal en internationaal aan videoproducties voor de meest uiteenlopende bedrijven.

Van de laatste ontwikkelingen bij N.E.C. met N.E.C. TV tot aan modderige actiebeelden van deelnemers aan de Strong Viking Obstacle Runs door heel Europa. Online video wordt steeds belangrijker voor bedrijven en evenementen. Your Productions speelt daar naadloos op in met krachtige films die het verhaal achter het bedrijf vertellen.

Jorn Grisel en Richard Derks van Your Productions: “Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke verhaal en het is onze taak om de vertaalslag te maken naar een effectieve (bedrijfs)film. We luisteren, kijken en denken met bedrijven mee om uiteindelijk in een video van slechts 1-2 minuten, een krachtig eindresultaat neer te zetten dat laat zien waar het bedrijf voor staat. Daar krijgen wij energie van, dat is onze passie.”

Bent uw nieuwsgierig geworden of heeft u interesse in een kosteloos adviesgesprek? Kijk op onze website www.yourproductions.nl of neem contact op via info@yourproductions.nl

Bekijk ook de showreel van Your Productions:

Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36