Zakelijk

Merk& media boost sluit aan bij OSRN Business Club

Merk& media boost sluit aan bij OSRN Business Club
Vanaf 18 augustus 2016 is Merk & media boost officieel aangesloten bij de OSRN Business Club. Nadat het bedrijf drie jaar geleden voor het eerst kennis heeft gemaakt met N.E.C. via de Young Businessclub Jupla, is het bedrijf dit seizoen overgestapt naar de business club van N.E.C.

Frederike Schweers, Client Service Director van Merk & media boost: “Merk & media boost is een jong en ambitieus marketingcommunicatiebureau met een missie. Wij geloven dat de wereld een stuk mooier is wanneer iedereen succesvol is in wat hij doet. Daarom werken wij samen met onze klanten aan het succes van hun bedrijf. Zodat zij duurzaam kunnen bouwen aan een sterk merk. Met de ambities van nu is het voor Merk & media boost dan ook een logisch vervolg om de stap te maken van Jupla naar de OSRN.”

Salesmanager van N.E.C. Max Derks over de stap van Merk & media boost: “Wij zijn er trots op dat een bedrijf de overstap maakt. JuPla dient sinds haar oprichting als de springplank voor de jonge ondernemer naar de OSRN business club. Het is mooi om te zien dat dit ook steeds vaker gebeurt. Wij hopen door middel van ons netwerk Merk & media boost te helpen in haar volgende fase.”
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36