Algemeen

N.E.C. stelt Danny Hoekman op non-actief

N.E.C. stelt Danny Hoekman op non-actief
N.E.C. heeft technisch manager Danny Hoekman op non-actief gesteld. De samenwerking met Hoekman werd met veel energie en vertrouwen gestart, maar de verwachtingen bleken helaas niet te stroken met de invulling en uitvoering van de functie. Om die reden heeft N.E.C. besloten om Hoekman op non-actief te stellen. Lopende zaken worden voorlopig waargenomen door Peter Wisgerhof.

RvC-lid met portefeuille technische zaken Peter Wisgerhof: “Eind mei van dit jaar hebben we gezamenlijk besloten over te gaan tot een structuur waarin we de samenwerking met Futuralis Football Consultancy als technisch adviseur voortzetten, maar waar binnen N.E.C. ook een technisch manager aangesteld zou worden als linking pin tussen het technisch hart, de algemeen directeur en de technische staf van N.E.C. We geloven nog steeds in deze structuur en in de aanstelling van een technisch manager die het beleid bewaakt en uitvoert. De samenwerking die we gestart zijn met Danny bleek alleen niet te werken op een wijze die we voor ogen hadden.”

Algemeen directeur Bart van Ingen: “We hebben de technische structuur van de club geëvalueerd: wat ging er goed en wat ging er minder goed in de nieuwe constructie? En wat kunnen we doen om het belang van N.E.C. maximaal te dienen, op korte maar vooral ook op de lange termijn? Hier zullen we in de huidige situatie een vervolg aan geven.”
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36