Zakelijk

YveY beloond met “N.E.C. Partner of the Year Award”

YveY beloond met “N.E.C. Partner of the Year Award”
YveY is, voorafgaand aan de derby N.E.C.-Vitesse, uitgeroepen tot “Partner of the Year”. Met deze uitverkiezing spreekt N.E.C. haar waardering uit voor de exploitant van alle hospitality en events in het Goffertstadion.

De Yvey Holding is opgericht in 2008 en bestaat uit zeer diverse bedrijven. Een voorbeeld is Label Hospitality, de exclusieve hospitality partner van de Amsterdam ArenA op niveau 5 en 6. YveY is begonnen als een food & beverage leverancier voor evenementen organisatoren en bedrijven. In principe als cateringorganisatie, maar al snel ontwikkelde het bedrijf zich als allround evenementenspecialist met food & beverage als rode draad. Door de jaren heen zijn ook adviestrajecten, horecabedrijven en vaste locaties aan de activiteiten van YveY toegevoegd.

YveY is sinds de zomer van 2014 de exclusieve hospitality partner in het Goffertstadion. Onder de naam De Goffert Hospitality & Events verzorgen zij onder andere de publiekscatering op de wedstrijddagen, maar ook de catering in de businessruimtes. Daarnaast spelen zij een actieve rol in de exploitatie van het Goffertstadion voor diverse soorten bedrijfsfeesten en evenementen.

Bart van Ingen, algemeen directeur van N.E.C.: “We hebben enkele jaren geleden heel kritisch naar de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten gekeken. Eén daarvan was de exploitatie van de horeca-rechten in het Goffertstadion. Hospitality is een specialisme dat veel kennis en expertise vergt. Yvey verstaat dit vak als geen ander, maar de relatie heeft ook extra kleur gekregen door de samenwerking met eigenaar en directeur Daniel Frankenhuis. Een pur sang Nijmegenaar en N.E.C. supporter die ons de afgelopen jaren heeft verrast met zijn zakelijk instinct, creativiteit en oog voor de klant. Mede door de inbreng van Daniel en zijn medewerkers hebben we onze klanttevredenheid en de beleving in het stadion naar een hoger niveau kunnen tillen.

In onderstaande video vind je een nadere kennismaking met Daniel Frankenhuis.

https://www.youtube.com/watch?v=__laYeR6tek


Foto: Picture Productions, Hans Hebbink
KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36