Algemeen

N.E.C. blikt terug op geslaagd Intertoys Malden FIFA 17 toernooi

N.E.C. blikt terug op geslaagd Intertoys Malden FIFA 17 toernooi
Op zaterdagavond 3 december vond in het Goffertstadion het Intertoys Malden FIFA 17 toernooi plaats.

Waar normaliter één tegen één gespeeld wordt, speelden de deelnemers bij dit toernooi in teams van twee tegen elkaar. Zij aan zij streden zij om de felbegeerde prijzen en hoewel er dus veel op het spel stond, was er een ontzettend goede sfeer.

Hoe verder de teams kwamen, hoe meer spanning er tijdens de wedstrijden ontstond, wat ook terug te zien was op de gezichten van de deelnemers. De spanning was niet alleen voelbaar bij de overgebleven deelnemers, maar ook bij de toeschouwers die de wedstrijden aandachtig bekeken. Na een aantal enerverende wedstrijden die vaak pas werden beslist in de verlening of door penalty’s, bereikte Jantje FC, Atletico Ananas, Boys VDB en Touwtje024 de halve finales.

In deze halve finales was Jantje FC met 3 - 1 te sterk voor Atletico Ananas en won Touwtje024 nipt met 0 - 1 van Boys VDB. Atletico Ananas en Boys VDB konden zich opmaken voor de strijd om de derde plaats, waar Jantje FC en Touwtje024 elkaar zouden ontmoeten in de finale. Deze twee wedstrijden werden onder toeziend oog van de vele toeschouwers op een groot scherm gespeeld. Atletico Ananas liet in de strijd om de derde plek zien zich prima te kunnen herstellen van de verloren halve finale en won met 2 - 0 van Boys VDB. Het was aan Jantje FC en Touwtje024 om de avond op een mooie manier af te sluiten. Op het eerste oog werd een spannende strijd verwacht, maar Jantje FC liet al gauw zien dat het de verdiende winnaar van het toernooi zou worden. In de rust stond Jantje FC al met 2  -0 voor, waarna het in de tweede helft op dezelfde manier doorging en het duel winnend met 4 - 0 afsloot. Een knappe prestatie aangezien Touwtje024 in de knock-out fase geen enkel doelpunt tegen kreeg.

Het Intertoys Malden FIFA 17 werd afgesloten, zoals ieder toernooi, met een prijsuitreiking.

Atletico Ananas ging er door een knappe derde plek met de toegangsbonnen van Sanadome vandoor. Touwtje024 pakte de tweede plek en kreeg een cheque die recht gaf op twee gesigneerde shirts. Jantje FC, de winnaar van het toernooi, ging met twee Playstations en twee waardebonnen ter waarde van €50,- huiswaarts. Al met al was het een fantastisch toernooi waar met een goed gevoel op terug gekeken kan worden.

Tot slot willen we Intertoys Malden bedanken voor het beschikbaar stellen van de hoofdprijs en Rent ’N Play voor de goede organisatie gedurende het toernooi.

 
KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36