N.E.C. TV

N.E.C. TV in Spanje: samenvatting van Sparta - N.E.C.

Woensdag landde ook N.E.C. TV in Zuid-Spanje, waarna zij meteen doorreisden naar Estepona. Daar werd namelijk de eerste oefenwedstrijd van het trainingskamp gespeeld tegen Sparta Rotterdam.

In een weinig verheffende eerste helft vanuit Nijmeegse zijde, viel na een half uur spelen de 1-0 voor Sparta door Craig Goodwin. Een kwartier later was het weer raak voor de Rotterdammers; dit keer kon Stijn Spierings binnen tikken. Met een achterstand van 2-0 kwam N.E.C. de kleedkamers uit na de rust. Tien andere spelers begonnen aan de tweede helft. Een venijniger N.E.C. bracht de stand terug tot 2-1, Julian von Haacke scoorde zijn eerste doelpunt in het rood-groen-zwart. De kansen waren vervolgens uitsluitend voor de Nijmegenaren. Von Haacke en Kévin Mayi raakten beide de paal, Mohamed Rayhi werd onderuit gehaald in de Spartaanse zestien maar kreeg geen penalty toegewezen. Uit een counter kon Sparta het duel op slot gooien: eindstand 3 - 1.