Voetbalacademie N.E.C.

Uitslagen jeugdteams Voetbal Academie N.E.C./FC Oss

De jeugdelftallen van N.E.C./FC Oss werden afgelopen weekend veelal teleurgesteld. Vanwege de vorst en de sneeuwval in grote delen van het land, werden negen van de twaalf wedstrijden afgelast. Hieronder vind je de uitslagen van de wedstrijden die wel doorgingen.

Vorige week woensdag speelde N.E.C./FC Oss O17 de Gelderse derby. De ploeg ging op bezoek bij Vitesse O17. De rood-zwart-groenen bleken echter net niet sterk genoeg en verloren met 2-1. De wedstrijd tegen FC Emmen O17 van afgelopen weekend werd afgelast.

N.E.C./FC Oss mocht afgelopen zaterdag afreizen naar Amsterdam, voor een treffen met Ajax O15. De jonge Ajacieden bleken echter veel te sterk voor de formatie van trainer Mark Otten.  Bij rust stond er namelijk al een 5-1 achterstand op het scorebord en daar zou het ook bij blijven. Vanwege hevige sneeuwval zou de scheidsrechter het duel staken. De talenten van N.E.C./FC Oss konden na slechts één helft en met een 5-1 achterstand weer de bus in.

Ook de derde en laatste wedstrijd die afgelopen weekend werd afgewerkt was een Gelderse derby. De jongens van N.E.C./FC Oss O11 ontvingen Vitesse O11 op De Eendracht. Het beloofde een doelpuntrijke wedstrijd te worden waarbij de Arnhemmers uiteindelijk met 6-15 wisten te winnen.