E-Divisie speelronde 32: N.E.C. – Excelsior

Algemeen,

rr321_nec_exc

Aankomende zaterdag staat voor ons N.E.C. het belangrijke duel met directe concurrent Excelsior op het programma. De wedstrijd met de Kralingers zal gewonnen moeten worden om zicht te houden op het ontlopen van nacompetitievoetbal. Geeft Romano Jansen het goede voorbeeld voor aankomende zaterdag? Bekijk hieronder de virtuele clash met de Rotterdammers?

Ultimate Team

De eSporters spelen binnen de E-Divisie met een eigen team in de FIFA 17-spelmodus ‘Ultimate Team’. In Ultimate Team is het mogelijk om zelf een selectie samen te stellen, door spelers te (ver)kopen en online wedstrijden te winnen. De eSporters die veel punten in Ultimate Team hebben verzameld, komen sneller in aanmerking om hoog gewaardeerde voetballers in hun team op te nemen. Alle beschikbare voetballers zijn in de E-Divisie toegestaan: van Cristiano Ronaldo tot aan Vincent Janssen.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van Patrick
  • Logo van In Person
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Personato
  • Logo van De Wit Schijndel
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Fox Sports
  • Logo van Eredivisie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven