Via deze website kunt de wedstrijden van N.E.C. live bekijken. Na afloop van wedstrijden volgen bijna direct samenvatting en reacties op de wedstrijden.

N.E.C. TV
Elke woensdag kunt u een nieuwe aflevering van N.E.C. TV zien via deze website. De 15 minuten durende afleveringen ziet u het eerst via FOX Sports Eredivisie. Vervolgens komt de aflevering vanaf donderdag om 18:00 uur op deze website. Daarnaast zijn afleveringen van N.E.C. TV ook te zien via de regionale omroepen TV Gelderland en Kanaal 13.

Kijk N.E.C. live via N.E.C. mediaplayer
Naast alle items die gemaakt worden met en over N.E.C.-ers kunt u met de huidige N.E.C. mediaplayer ook alle competitiewedstrijden live bekijken. Hiervoor dient u echter wel (ruim) voorafgaand aan de wedstrijd een kijkcode aan te schaffen. Een ideale uitkomst dus om toch alles te volgen als u nog niet in het bezit bent van een abonnement op FOX Sports Eredivisie!

Kijken zonder problemen?
Om alle filmpjes zonder problemen te kunnen bekijken dient uw systeem te voldoen aan een aantal eisen, o.a. dient Adobe Flash (minimaal versie 10.3) geïnstalleerd te zijn. Doe hier de systeemtest. Bekijk ook hier de veel gestelde vragen en antwoorden.

Suggesties en vragen
Heeft u suggestie en/of vragen voor N.E.C. TV? Stuur dan een e-mail naar nectv@nec-nijmegen.nl.

Officieel YouTube kanaal N.E.C.
Alle afleveringen van N.E.C. TV zijn ook te bekijken op YouTube: www.youtube.com/nectvkanaal.

http://eredivisielive.nl/portal/nec/

Google+