Samenvattingen
De rechten van de samenvattingen liggen bij SBS6 en FOX Sports. Zo snel mogelijk na de wedstrijd verschijnt de samenvatting van N.E.C. online op www.foxsports.nl. Deze samenvatting is uitsluitend beschikbaar voor abonnees van FOX Sports en FOX Sports GO. 

SBS6 zendt op vrijdagavond de samenvattingen uit van die speeldag, op maandagavond kun je de samenvattingen van het weekend zien en de hoogtepunten van de vrijdagwedstrijden. De uitzendingen beginnen om 23.59 uur en zijn online terug te kijken via www.kijk.nl. Vanaf dinsdagochtend zijn de losse samenvattingen online voor iedereen beschikbaar. 

Live wedstrijden
FOX Sports Eredivisie zendt drie live Jupiler League wedstrijden uit per speelronde. Als dit het geval is, kondigt N.E.C. dit van tevoren aan. Deze live wedstrijden zijn alleen te bekijken door FOX Sports abonnees.

N.E.C. TV
Met ingang van het seizoen 2014-2015 is N1 de officiële mediapartner van N.E.C. Op het YouTube kanaal en de website van N.E.C. verschijnt wekelijks een voorbeschouwing met Ruud Brood op de wedstrijd. Ook is N1 aanwezig bij alle thuis- en uitwedstrijden van N.E.C. om interviews af te nemen naderhand. Bij speciale gebeurtenissen zal N1 aanwezig zijn, bijvoorbeeld bij de komst van een nieuwe speler, een contractondertekening of de Open Dag.

Vanaf september verschijnen ook de afleveringen van het tv-programma N.E.C. TV op de website van N.E.C. met hierin speciale interviews en andere items. N.E.C. TV wordt daarnaast uitgezonden op lokale omroep N1 om 20.35 uur en wordt ieder uur herhaald.
 
Radio
Van alle thuis- en uitwedstrijden van N.E.C. wordt live radioverslag gedaan door RegioSport. Twee commentatoren zullen de wedstrijd voor je verslaan. RegioSport is tijdens elke wedstrijd van N.E.C. live te volgen via:

  • N1 (Nijmegen) op 106.8/107.8FM
  • WebFM (Beuningen en Druten) op 105.4/105.7FM
  • WOFM (Wijchen) op 106.5FM
  • Internet: via  http://www.n1.nl/radiogids/listen 

Vanaf september verschijnen ook de radio-uitzendingen van N.E.C. Radio op de website van N.E.C. In dit N.E.C.-uurtje op vrijdagavond tussen 19.00-20.00 uur: een wekelijks interview met trainer Ruud Brood, voor- en nabeschouwingen op de wedstrijden, de N1C Quiz en een N.E.C.'er in de studio, te denken aan een speler, oud-speler, staflid of medewerker van N.E.C.

Zowel het tv-programma N.E.C. TV als het radioprogramma N.E.C. Radio is een onafhankelijke productie van N1.

Officieel YouTube kanaal N.E.C.
Alle afleveringen van N.E.C. TV en overige video's zijn ook te bekijken op YouTube: www.youtube.com/nectvkanaal.

Archief N.E.C. TV 2013-2014 en eerdere seizoenen
De afleveringen van N.E.C. TV die zijn uitgezonden op FOX Sports Eredivisie in het seizoen 2013-2014 en daarvoor, zijn terug te kijken via deze website: http://eredivisielive.nl/portal/nec/.

Google+