• Directieblog: de financiële situatie van N.E.C.
  Foto
  Het afgelopen seizoen 2013-2014 is een zwarte bladzijde in de geschiedenis van N.E.C. geworden. Werd directe degradatie op de laatste reguliere speeldag bij Ajax nog ontlopen, in de tweede ronde van..
 • YveY nieuwe Hospitality partner Goffertstadion
  Foto
  N.E.C. en YveY hebben een overeenstemming bereikt voor de exploitatie van de horeca-rechten in het Goffertstadion. Deze zomer is YveY gestart als exploitant van alle hospitality en events in het Gof..
 • In Person & N.E.C. Inspiratie event op 20 november a.s.
  Foto
  Op donderdagavond 20 november organiseren In Person en N.E.C. het allereerste Inspiration Event. Tijdens dit event inspireren en stimuleren wij u met aansprekende verhalen over verandering en groei...
 • N.E.C. presenteert Scoreboek
  Foto
  Zondag is voorafgaand aan de wedstrijd N.E.C. - VVV-Venlo het allereerste N.E.C. Scoreboek gepresenteerd. Herman Poos en Pim Broere ontvingen in de ING Executive Lounge het allereerste exemplaar uit..

N.E.C. heet u van harte welkom op de website van de club. Op dit business-gedeelte van nec-nijmegen.nl, kunt alles vinden over de sportmarketingmogelijkheden bij N.E.C.

Bent u geïnteresseerd in de sponsormogelijkheden bij N.E.C. of heeft u vragen? Neem dan contact op met Team Zakelijk van N.E.C.  

E-mail: cz@nec-nijmegen.nl
Telefoon: 024 - 359 03 32

Navarone Foor

Google+