Open Dag Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Studeren in sport, bewegen of leefstijl? Kom op 16 juni naar de open dag van HAN Sport & Bewegen, de kennispartner van N.E.C.

Foto

Op die dag staan onder meer de drie opleidingen in de etalage: Docent Sport en Bewegen
(1e graads), SBE (Sport- &  BewegingsEducatie) en SGM (Sport, Gezondheid & Management). Verder zijn er allerlei sportieve activiteiten! Meer informatie op:  klik hier

Twitter facebook
Deel via:  

 

#SamenBeterNEC
N.E.C. onderscheidt drie verschillende klantcategorieën: de supporter, business en horeca. De basis is dat we voor onze klanten een maatschappelijke-, duurzame- en bedrijfseconomische waarde creëren. De klanten van N.E.C. staan niet langs de zijlijn, maar ze hebben een belangrijke rol in de ontwikkeling van zichzelf en de club. Ze praten mee over het beter maken van de club, de wedstrijdbeleving, de maatschappelijke rol die we spelen en ze worden dan ook regelmatig gepolst voordat besluitvorming plaatsvindt. Iedereen moet zich kunnen identificeren met #samenbeternec en passief of actief een bijdrage leveren aan de invulling van onze visie. We vinden het belangrijk dat onze klant ook financieel beter wordt van N.E.C. Het enorme inkooppotentieel wenden we graag aan om voordelen te bieden door het gezamenlijk inkopen van onder andere energie en telefonie.

Tweets

@NEC_Nijmegen

Google+