Hoogenboom Mode kleedt staf en kantoororganisatie N.E.C.

NIJMEEGS HOOGENBOOM MODE VERZORGT CLUBKOSTUUMS N.E.C.

Foto

Het Nijmeegse modebedrijf Hoogenboom Mode zal in het nieuwe seizoen de staf en kantoororganisatie van N.E.C. voorzien een clubkostuum op maat. Hoogenboom Mode is al jarenlang OSRN-lid, maar zal door deze samenwerking meer zichtbaar zijn in het stadion en het OSRN-platform.

Het familiebedrijf Hoogenboom werd twee generaties terug gesticht in 1953 door Henk Hoogenboom, die zich toelegde op het „zondagse pak voor de man' en communiekleding voor jongens. Zoons Albert en Frank namen de zaak over en vestigden zich uiteindelijk in 1979 aan de Molenstraat. Zij bouwden het bedrijf verder uit tot dé herenkledingzaak van Groot-Nijmegen. Bij Hoogenboom Mode vind je grandeur, maar mét oprechte gastvrijheid en Nijmeegse gezelligheid.

Marieke Hoogenboom en Dennis Ederzeel, directie Hoogenboom Mode: "Dat wij dit seizoen de staf en kantoororganisatie mogen kleden, is natuurlijk een prachtige kans om te laten zien wat voor een kwaliteit wij leveren. Een visitekaartje voor de club en een mooi uithangbord voor ons. Als Nijmeegs bedrijf met regionale uitstraling is Hoogenboom sterk afhankelijk van de regio Nijmegen. Met alle positieve impulsen die de binnenstad momenteel krijgt is het voor ons een goed moment onze marketing en promotie weer meer op de regio te richten. N.E.C. is daarvoor een uistekend platform. De samenwerking met N.E.C. is overigens bij het hele Hoogenboom-team zeer positief ontvangen en we gaan er dan ook voor zorgen dat de heren (én dames!) er piekfijn bijlopen het komende seizoen".

Jacqueline Vermeer, accountmanager sponsoring N.E.C.: "We zijn heel blij met deze samenwerking. De sfeer die Hoogenboom uitstraalt is professioneel en gezellig, hier voelen wij ons thuis. Voor de heren zijn de pakken op maat gemaakt en ook de dames van N.E.C. zijn in een prachtige, onderscheidende outfit gestoken. Daar worden dames blij van!"

Hoogenboom Mode is met een vloeroppervlakte van 1.200 m2 één van 's lands grootste herenmodezaken. In het familiebedrijf staan gastvrijheid en vakmanschap centraal. Met het team brengen zij ieder seizoen een nieuwe collectie bestaande uit tientallen topmerken, eigen kledinglijnen en prachtige maatkleding. Het team adviseurs neemt de tijd voor u en geven een deskundig en eerlijk advies, afgestemd op uw wensen en budget. Hoogenboom Mode is gevestigd in de Molenstraat, in het centrum van Nijmegen.

Kijk op www.hoogenboommode.nl voor meer informatie.

Twitter facebook
Deel via:  

 

#SamenBeterNEC
N.E.C. onderscheidt drie verschillende klantcategorieën: de supporter, business en horeca. De basis is dat we voor onze klanten een maatschappelijke-, duurzame- en bedrijfseconomische waarde creëren. De klanten van N.E.C. staan niet langs de zijlijn, maar ze hebben een belangrijke rol in de ontwikkeling van zichzelf en de club. Ze praten mee over het beter maken van de club, de wedstrijdbeleving, de maatschappelijke rol die we spelen en ze worden dan ook regelmatig gepolst voordat besluitvorming plaatsvindt. Iedereen moet zich kunnen identificeren met #samenbeternec en passief of actief een bijdrage leveren aan de invulling van onze visie. We vinden het belangrijk dat onze klant ook financieel beter wordt van N.E.C. Het enorme inkooppotentieel wenden we graag aan om voordelen te bieden door het gezamenlijk inkopen van onder andere energie en telefonie.

Tweets

@NEC_Nijmegen

Google+