Wisselautomaten.nl ook dit jaar weer leverancier in De Goffert

Ook dit jaar maakt N.E.C. in het stadion weer gebruik van de consumptiemuntautomaten van wisselautomaten.nl. De automaten voldoen helemaal aan de verwachtingen van N.E.C.

Foto

Marieke Holleman, manager horeca vertelt: "We zijn erg tevreden over de automaten en de bijkomende service. Wanneer er toch een probleem ontstaat, heeft wisselautomaten.nl dat zo opgelost! De muntautomaten zorgen voor een efficiënte manier van werken en de doorstroming bij de horecaverkooppunten is versneld door het gebruik van de consumptiemunten. Mensen hoeven niet meer te wachten op wisselgeld. Daarnaast hebben we door het muntensysteem de kassa's na de wedstrijden zo op orde!"

Ben je benieuwd naar het bedrijf achter de wisselautomaten? Kijk dan op www.wisselautomaten.nl.

Twitter facebook
Deel via:  

 

#SamenBeterNEC
N.E.C. onderscheidt drie verschillende klantcategorieën: de supporter, business en horeca. De basis is dat we voor onze klanten een maatschappelijke-, duurzame- en bedrijfseconomische waarde creëren. De klanten van N.E.C. staan niet langs de zijlijn, maar ze hebben een belangrijke rol in de ontwikkeling van zichzelf en de club. Ze praten mee over het beter maken van de club, de wedstrijdbeleving, de maatschappelijke rol die we spelen en ze worden dan ook regelmatig gepolst voordat besluitvorming plaatsvindt. Iedereen moet zich kunnen identificeren met #samenbeternec en passief of actief een bijdrage leveren aan de invulling van onze visie. We vinden het belangrijk dat onze klant ook financieel beter wordt van N.E.C. Het enorme inkooppotentieel wenden we graag aan om voordelen te bieden door het gezamenlijk inkopen van onder andere energie en telefonie.

Tweets

@NEC_Nijmegen

Google+