Algemene informatie
Voor N.E.C. is een goede relatie met de media van groot belang. Om een optimale samenwerking te bewerkstelligen, is er een aantal (soms bindende) adviezen opgesteld. Uw eerste aanspreekpunt bij N.E.C. is Judith Vermulst. N.E.C. werkt niet met een persvoorlichter. Verzoeken om commentaar op een bepaald onderwerp, zullen via Judith Vermulst doorverwezen worden naar de clubvertegenwoordiger die het beste geïnformeerd is over het betreffende onderwerp.

Persberichten
Persberichten verschijnen op onze website. In enkele gevallen worden persberichten per e-mail verstuurd naar de bij N.E.C. bekende perslijst.

Als u persberichten van N.E.C. wilt ontvangen of wijzigingen wilt doorgeven, kan dit via [email protected].

 

Contactpersoon

Judith Vermulst

Telefoon: 024-3590318
E-mail: [email protected]l

Accreditatie bij thuiswedstrijden
Alle journalisten die aanwezig willen zijn bij een thuiswedstrijd van N.E.C, dienen in het bezit te zijn van een geldige NSP-kaart en zich voorafgaand aan te melden. Aanmelden kan via het online accreditatieformulier, dat te vinden is onder de volgende link: http://www.nec-nijmegen.nl/accreditatie.

Verzoeken dienen uiterlijk één werkdag voorafgaand aan de wedstrijddag binnen te zijn. Toegang tot de Mixed Zone, de persruimte en een plek op de perstribune is standaard bij elke accreditatie. Indien uw accreditatie is goedgekeurd en bevestigd, kunt u uw wedstrijdkaart (en een fotohesje voor fotografen) ophalen bij de persbalie in de centrale hal van het Goffertstadion twee uur voor aanvang van de wedstrijd.

Fotografie
Ook fotografen dienen zich voor elke thuiswedstrijd te accrediteren met een geldig NSP-nummer. Tijdens wedstrijden dragen alle fotografen een fotohesje. Er mag gefotografeerd worden achter de boarding langs de korte zijde of aan de lange zijde aan de kant van het hoofdgebouw, tussen de 16-meter lijn en de cornervlag. Dit echter alleen als TV camera’s hier geen hinder van ondervinden. Fotograferen vanaf de tribunes in het Goffertstadion of langs het veld aan de lange zijde tegenover het hoofdgebouw is niet toegestaan.

Parkeren
Parkeerkaarten zijn op aanvraag beschikbaar, echter de parkeerruimte rondom het Goffertstadion is zeer beperkt. Hiervoor geldt dus het op = op regime. Parkeren op vertoon van een NSP-kaart of FOX All Acces kaart is mogelijk op P2.

Interviews na de wedstrijd
Na afloop van de wedstrijd zijn in principe alle spelers en trainers (tenzij anders aangegeven) beschikbaar voor korte, wedstrijdgerelateerde interviews. Interviews worden afgegeven in de Mixed Zone. Mocht een N.E.C.-speler een directe rode kaart hebben ontvangen in de wedstrijd of ernstig geblesseerd zijn, dan is hij niet beschikbaar.

De rightholder FOX Sports heeft een voorrangspositie. Vervolgens komt rightholder NOS aan bod. Alle tv-interviews vinden plaats voor het back drop-board van N.E.C. in de Mixed Zone.

Persconferentie na de wedstrijd
Na ongeveer 25 minuten vindt in de perskamer een persconferentie plaats waar beide trainers hun analyse op de wedstrijd geven.

Beeld- en geluidsopnamen
Het is niet-rechtenhouders, zijnde iedereen buiten FOX Sports en NOS, op geen enkele wijze toegestaan om zonder toestemming van N.E.C. opnames te maken van en/of rondom Eredivisiewedstrijden ten behoeve van een publiekelijke openbaarmaking. Het maken van beeld- en/of geluidsopnamen ten behoeve van radio, televisie, internet en/of mobiele toepassingen in welke vorm dan ook is slechts toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van N.E.C. Dit geldt ook voor applicaties als Periscope of Meerkat.

Interviewverzoeken
Voor alle interviewverzoeken aan spelers, staf of medewerkers van N.E.C. kunt u terecht bij Judith Vermulst. Zij beoordeelt de aanvraag, neemt de aanvraag in behandeling in samenspraak met de gevraagde persoon, plant een afspraak en neemt (in geval van print of internet) voor publicatie de tekst door met de geïnterviewde.

De aanvraag en het toezenden van de tekst voor publicatie dient te allen tijde gedaan te worden naar [email protected]l. Op de dagen vóór een wedstrijddag worden er geen interviews afgegeven, dat wil zeggen op donderdagen bij een vrijdagwedstrijd of op vrijdagen bij een weekendwedstrijd. 

Mede in verband met kledingvoorschriften is het prettig als u bij uw aanvraag vermeldt of er ook een foto gemaakt zal worden bij de interviewafspraak.

Pers

Bezoeken trainingen N.E.C.

In principe zijn alle trainingen van N.E.C. toegankelijk tenzij anders aangegeven. Vooraf aanmelden bij Judith Vermulst. 

Trainingen vinden plaats op Multifunctioneel Sportcomplex De Eendracht gelegen naast het Goffertstadion. Het trainingsschema is altijd terug te vinden op deze website onder het menukopje 'selectie' of direct rechts op de homepage

Het kan gebeuren dat een trainingstijd of de trainingslocatie last minute wordt gewijzigd. Om teleurstellingen te voorkomen is het daarom altijd aan te raden om even te bellen met de receptie van N.E.C. om mogelijke wijzigingen te checken, op telefoonnummer 024-3590360.

Google+