Hallo, ik ben Bikkel!

Ik ben de stoere Romeinse strijder en ben dé mascotte van N.E.C! Het is mijn club die ik altijd steun in goede en in mindere tijden!

Vind jij N.E.C. ook een superclub? Dan zijn de N.E.C. Juniors echt iets voor jou! Ruim 1.800 kinderen zijn al lid en we doen samen allemaal leuke dingen. Ben jij tussen de 0 en 12 jaar, word dan lid van de leukste kidsclub van Nederland! Elke week krijg je van mij het laatste nieuws per e-mail, zodat je helemaal op de hoogte bent van wat N.E.C. aan het doen is! Ik geef je korting op je seizoenkaart en korting op losse toegangskaartjes, verloot ballen met handtekeningen en doe nog veel meer. Kortom: lid worden van de N.E.C. Juniors is één groot feest! Als je nu lid wordt van de N.E.C. Juniors betaal je t/m augustus 2016 maar € 7,50.

Tijdens het voetbalseizoen vinden er iedere maand activiteiten plaats.

Open Dag

Aan het begin van ieder voetbalseizoen vindt de Open Dag plaats. Tijdens deze dag worden de technische staf en spelers voorgesteld aan het publiek. Natuurlijk kun je dan ook handtekeningen scoren van al jouw helden! Bovendien is er voor jullie ieder jaar een groot kidsplein! Ook voor jouw papa, mama, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s is er genoeg te doen.

Sinterklaasfeest

Ieder jaar komt Sinterklaas met zijn pieten naar N.E.C. en brengt hij voor alle junior leden tot 8 jaar cadeautjes mee! Pieten Pedro en Trappedoelie maken er één groot feest van! Sinterklaas heeft na de show alle tijd om met alle juniorleden op de foto te gaan en na afloop krijgen jullie allemaal een leuk cadeautje mee!

Bikkeldag

Deze feestelijke dag staat in het teken van clubmascotte Bikkel en wordt speciaal voor N.E.C. Juniors georganiseerd op het sportcomplex de Eendracht, naast het Goffertstadion. Tijdens Bikkeldag zijn er superleuke activiteiten en kun je samen met de spelers van N.E.C. voetballen. Dit allemaal speciaal voor jullie! Naast de leuke activiteiten is Bikkel dus samen met het eerste elftal van N.E.C. aanwezig! Je kunt aan het einde van de dag met Bikkel en de spelers op de foto en alle handtekeningen verzamelen. Voor N.E.C. Juniors is deelname gratis.

Foto’s activiteiten

Intocht Sinterklaas

Bekijk alle foto’s

Kinderfeestjes

Iedere N.E.C.-fan droomt er natuurlijk van om een kijkje te kunnen nemen in het Goffertstadion. Helemaal geweldig is het om dit te combineren met het vieren van een verjaardagsfeestje. Laat je vriendjes jouw mooie club zien!

Vier je kinderfeestje bij N.E.C.

Tijdens een uitgebreide rondleiding komen jullie op plaatsen waar je normaal helemaal niet kunt komen en die verborgen blijven. Zo komen jullie onder andere in de persruimte, de logeboxen en op het veld. Met een beetje geluk lopen jullie ook nog de spelers van N.E.C. tegen het lijf, die je dan natuurlijk ook om een handtekening kunt vragen.

Speciaal voor de jarige zorgt Bikkel dat er een mooi cadeau klaarligt, waar je vriendjes zeker jaloers op zullen zijn.

Er zijn verschillende feestjes waar je uit kunt kiezen:

Het N.E.C. Voetbal Feestje:

 • 14.00 uur: start programma Goffertstadion – rondleiding
 • 15.30 uur: einde programma rondleiding (incl. drankje, wat lekkers en kado voor de jarige)
 • 15.45 uur: verzamelen bij De Eendracht (omkleden mogelijk)
 • 16.00 uur: start training
 • 17.00 uur: einde training

De rondleiding inclusief voetbalclinic (€17,50 p.p.). De kinderen krijgen bij aankomst een hartelijk welkom van onze gids. Ze nemen een kijkje achter de schermen bij N.E.C. en komen op plaatsen waar de meeste supporters nog nooit zijn geweest. De rondleiding duurt ongeveer een uur. Vervolgens wordt er een drankje gedronken in het spelershome en krijgt iedereen wat lekkers en een N.E.C.-tasje met enkele items ter herinnering. Na de rondleiding volgt de clinic van ruim een uur op De Eendracht van oud-N.E.C. speler Dominique Scholten.

Alleen te boeken met minimaal 8 deelnemende kinderen.

Het N.E.C. Feestje:

 • Rondleiding door het stadion
 • Een drankje en wat lekkers
 • Tijdsduur: 1,5 uur

Te reserveren vanaf 10 personen.
Dit pakket kost slechts € 8 ,- per persoon (voor kinderen en volwassenen).

Het Wedstrijd Feestje:

 • 3 consumptiemuntjes per persoon
 • De jarige wordt omgeroepen in de rust van de wedstrijd
 • Plaats in het familievak (C of D)
 • Verjaardagskaart inclusief handtekeningen van alle spelers

Te reserveren vanaf 10 personen (inclusief ouders).
Dit arrangement kost € 12,50 per persoon.

Het Zwem Feestje:

 • Rondleiding door het stadion
 • Zwemmen bij De Meerval in Wijchen
 • Frietjes, 3 mini-snacks, snoepzakje, ijsje en onbeperkt ranja

Alleen te reserveren op woensdagmiddag.
Openingstijden De Meerval: 14.30 uur tot 18.00 uur.
Dit pakket kost slechts € 15,50 per persoon (voor kinderen en volwassenen).

Wil je een kinderfeestje plannen? Stuur dan even een mailtje of bel naar 024 – 359 03 16. Kinderfeestjes zijn alleen voor leden van de N.E.C. Juniors. Als je nog geen lid bent kun je dat hiernaast meteen worden voor maar € 16, – per seizoen.

Kinderfeestje boeken

Bikkel huren

BikkelStoer, aaibaar en bovenal hondstrouw. Dat is de N.E.C. clubmascotte Bikkel. Een ideale vriend voor iedereen tussen de 4 en 12 jaar oud of zelfs nog iets ouder. Sportverenigingen, scholen, maar ook het regionale bedrijfsleven; iedereen ziet Bikkel graag een keer langskomen. Dat komt goed uit, want Bikkel is nu te huur! Een spetterende fotoshoot, handtekeningen uitdelen, het oefenen van de enige echte Bikkel-groet: Bikkel draait zijn hand er niet voor om en doet het maar al te graag!

Die stoere N.E.C. Mascotte een keer op uw feestje?

Heeft u een (kids-)event, laat het ons dan tijdig weten en wij kijken of Bikkel bij u langs kan komen. Bikkel heeft een volle agenda, maar als het past, komt hij graag 30 tot 45 minuten bij u langs.

Kosten

Een Bikkel-optreden kost slechts € 125,-. Daarvoor ontvangt u Bikkel met zijn begeleider en is succes verzekerd! Reserveren kan door uw interesse per e-mail kenbaar te maken. Zet in de mail het adres waarop u Bikkel graag ontvangt, de gewenste datum en het tijdstip van de huur van Bikkel.

Voor vragen kunt u altijd even bellen met N.E.C. via 024 – 359 03 60.

Bikkel boeken

 

Sponsors

1164_1351611498_juniors-kion 1164_1383240310_look-o-look 2290_1415114052_owlen 2290_1415114091_enter-arcs 2290_1415114119_ntertoys 2290_1415114145_eerval 2290_1415114195_mc-onalds 2290_1423052258_e-indel-logo-oranje2

Elbuco tv aanbieding
Sponsor afbeelding
 • Logo van Patrick
 • Logo van In Person
 • Logo van Toyota
 • Logo van Konings & Meeuwissen
 • Logo van Rabobank
 • Logo van Personato
 • Logo van De Wit Schijndel
 • Logo van Voetbalshop
 • Logo van Fox Sports
 • Logo van Eredivisie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven