Wat is mijn N.E.C.
Mijn N.E.C. is de interactieve omgeving van N.E.C. U kunt zich via deze weg hier gratis voor aanmelden. Met mijn N.E.C. heeft u uw eigen gegevens in beheer zodat deze bij N.E.C. altijd up-to-date blijven. Dus heeft u een nieuw e-mailadres of is uw telefoonnummer gewijzigd? Dan kunt u dit direct aanpassen. Daarnaast profiteert u van een aantal aantrekkelijke voordelen  zoals: 

Goffertgeluiden

U ontvangt voor iedere thuiswedstrijd de digitale nieuwsbrief ‘Goffertgeluiden’. Hierdoor blijft u altijd op de hoogte van alles rond N.E.C. zoals nieuws over de kaartverkoop, de selectie van N.E.C. en nog veel meer zaken rondom de club. (Seizoen- en Clubkaarthouders ontvangen GoffertGeluiden automatisch in hun digitale brievenbus.)

Aanmelden voor de N.E.C. Clubcard
U kunt zich gratis aanmelden voor een N.E.C. Clubcard. Hiermee is het mogelijk om op een makkelijke manier wedstrijdkaarten voor N.E.C. aan te schaffen, online of bij één van de Primera verkooppunten.

Voordeelacties en Prijzen
Tenslotte, niet geheel onbelangrijk, kunt u als lid van ‘Mijn N.E.C.’ verschillende acties en voordelen verwachten. Zo nu en dan heeft N.E.C. aantrekkelijke voordeelacties en prijzen voor N.E.C. supporters. Bij aanmelding bij ‘Mijn N.E.C.’ zult u hier in de toekomst in aanmerking voor komen.
‘Mijn N.E.C.’ zal in de toekomst aangevuld worden met nog veel meer interactieve functionaliteiten. Wij raden u daarom aan om enkele minuten van uw tijd te nemen om u te registreren voor ‘Mijn N.E.C’.

 

Google+