In samenwerking met de supportersvereniging organiseert N.E.C. naar elke uitwedstrijd een georganiseerde busreis. Naar elke uitwedstrijd rijdt minimaal één bus.  Bussen vertrekken vanaf de voorzijde van het Goffertstadion. Voor het busvervoer geldt het volgende busreglement. Vele uitwedstrijden zijn ook te bezoeken middels een autocombi of vrij vervoer. Uitwedstrijden zijn alleen te bezoeken indien je in bezit bent van een S(CC) met uitkaart.

Verkoopmogelijkheden
Omwisselkaarten voor uitwedstrijden zijn te koop bij de verkooppunten van TicketBox, bij de stadionreceptie en via deze website. Er vindt geen kaartverkoop plaats aan de kassa’s van de bezoekersvakken. Indien u lid bent van de supportersvereniging kunt u zich aanmelden voor de servicebus, omwisselkaarten worden dan verzorgd door de supportersvereniging.

In alle gevallen vindt de verkoop plaats vanaf de zaterdag drie weken voorafgaand aan een uitwedstrijd- zolang de voorraad strekt - tot en met  donderdag 12.00 uur voorafgaand aan een uitwedstrijd via TicketBox en de online ticketshop. Indien er nog buskaarten beschikbaar zijn zal er ook op vrijdag nog verkoop mogelijk zijn bij de stadionreceptie. Actuele informatie over de kaartverkoop en de mogelijkheden van reizen is altijd te vinden op deze website.

Uitkaartverplichting
N.E.C. hanteert bij alle uitwedstrijden een uitkaartverplichting. Dit houdt in dat er een pasfotoregistratie wordt gekoppeld aan je S(CC). Aan een uitkaart zijn geen kosten verbonden. De uitkaart wordt bij uitwedstrijden gecontroleerd.

Klik hier voor meer informatie of het aanvragen van de uitkaart.

Klik hier voor het uitkaartreglement.

Vervoersmogelijkheden
Er zijn drie vervoersmogelijkheden voor het bezoeken van uitwedstrijden.

  • Vrij-vervoerregeling
    Supporters in bezit van een omwisselkaart voor de betreffende wedstrijd kunnen zelf bepalen op welke wijze zij naar het stadion komen. De omwisselkaart dient bij het stadion nog omgewisseld te worden voor een originele toegangskaart van het stadion. Omdat er altijd supporters zijn die de voorkeur geven aan georganiseerd vervoer, worden ook voor deze wedstrijden bussen ingezet.

  • Auto-combi
    Supporters in bezit van een omwisselkaart voor de betreffende wedstrijd kunnen op eigen vervoer (per voertuig maximaal 8 personen) afreizen en ergens (onderweg) - binnen een bepaald tijdvak - hun omwisselbiljet verruilen voor een toegangskaart. Eventueel kunnen voorwaarden gesteld worden aan het minimum aantal supporters per voertuig (bij beperkte parkeerruimte), de aanrijroute en de parkeerplaats bij het stadion.

  • (Verplichte) buscombi
    Alle supporters in bezit van een omwisselbiljet voor de betreffende wedstrijd dienen zowel de heen- als terugreis af te reizen als groep vanaf het Goffertstadion naar het stadion van de tegenstander en terug middels georganiseerd busvervoer. Bij het instappen vindt controle plaats op de uitkaart, kaartcontrole en fouillering plaats. Op de heenreis is geen alcohol toegestaan.
Google+