In samenwerking met de supportersvereniging organiseert N.E.C. naar elke uitwedstrijd een georganiseerde busreis. Naar elke uitwedstrijd rijdt minimaal één bus.  Bussen vertrekken vanaf de voorzijde van het Goffertstadion. Voor het busvervoer geldt het volgende busreglement. Vele uitwedstrijden zijn ook te bezoeken middels een autocombi of vrij vervoer. Uitwedstrijden zijn alleen te bezoeken indien je in bezit bent van een S(CC) met uitkaart.

Verkoopmogelijkheden
Omwisselkaarten voor uitwedstrijden zijn te koop bij de verkooppunten van TicketBox, bij de stadionreceptie en via deze website. Er vindt geen kaartverkoop plaats aan de kassa’s van de bezoekersvakken. Indien u lid bent van de supportersvereniging kunt u zich aanmelden voor de servicebus, omwisselkaarten worden dan verzorgd door de supportersvereniging.

In alle gevallen vindt de verkoop plaats vanaf de zaterdag drie weken voorafgaand aan een uitwedstrijd- zolang de voorraad strekt - tot en met  donderdag 12.00 uur voorafgaand aan een uitwedstrijd via TicketBox en de online ticketshop. Indien er nog buskaarten beschikbaar zijn zal er ook op vrijdag nog verkoop mogelijk zijn bij de stadionreceptie. Actuele informatie over de kaartverkoop en de mogelijkheden van reizen is altijd te vinden op deze website.

Uitkaartverplichting
N.E.C. hanteert bij alle uitwedstrijden een uitkaartverplichting. Dit houdt in dat er een pasfotoregistratie wordt gekoppeld aan je S(CC). Aan een uitkaart zijn geen kosten verbonden. De uitkaart wordt bij uitwedstrijden gecontroleerd.

Klik hier voor meer informatie of het aanvragen van de uitkaart.

Klik hier voor het uitkaartreglement.

Vervoersmogelijkheden
Er zijn drie vervoersmogelijkheden voor het bezoeken van uitwedstrijden.

 • Vrij-vervoerregeling
  Supporters in bezit van een omwisselkaart voor de betreffende wedstrijd kunnen zelf bepalen op welke wijze zij naar het stadion komen. De omwisselkaart dient bij het stadion nog omgewisseld te worden voor een originele toegangskaart van het stadion. Omdat er altijd supporters zijn die de voorkeur geven aan georganiseerd vervoer, worden ook voor deze wedstrijden bussen ingezet.

 • Auto-combi
  Supporters in bezit van een omwisselkaart voor de betreffende wedstrijd kunnen op eigen vervoer (per voertuig maximaal 8 personen) afreizen en ergens (onderweg) - binnen een bepaald tijdvak - hun omwisselbiljet verruilen voor een toegangskaart. Eventueel kunnen voorwaarden gesteld worden aan het minimum aantal supporters per voertuig (bij beperkte parkeerruimte), de aanrijroute en de parkeerplaats bij het stadion.

 • (Verplichte) buscombi
  Alle supporters in bezit van een omwisselbiljet voor de betreffende wedstrijd dienen zowel de heen- als terugreis af te reizen als groep vanaf het Goffertstadion naar het stadion van de tegenstander en terug middels georganiseerd busvervoer. Bij het instappen vindt controle plaats op de uitkaart, kaartcontrole en fouillering plaats. Op de heenreis is geen alcohol toegestaan.

Spelregels buscombi

 • Op de terugreis wordt bier verkocht zodra de bus op de snelweg zit.
 • Er wordt alleen bier verkocht aan supporters die minimaal 18 jaar zijn.
 • Supporters die overmatig onder invloed zijn van alcohol en/of drugs worden geweigerd.
 • Wanneer er geconstateerd wordt dat er dronken supporters uit de supportersbus(sen) komen, zullen deze de toegang tot het stadion worden ontzegd. Mocht dit gelden voor het merendeel van de supporters op de bus(sen) dan zal/ zullen de bus(sen) in zijn geheel worden teruggestuurd.
 • Bij wangedrag van de supporters in de bus(sen), kan de politie besluiten om de bus(sen)   terug te sturen.
 • Het is niet toegestaan om met blikjes en/ of flesjes het stadionterrein te betreden. Deze voorwerpen moeten in de bus te blijven.

Stadion informatie tegenstanders

Begeleiding
Vanuit N.E.C. wordt de wedstrijd begeleid door stewards. Instructies dienen strikt te worden opgevolgd. Daarnaast is de Voetbaleenheid van de Politie Gelderland-Zuid met een aantal mensen in en rond het stadion vertegenwoordigd.

Toegang stadion en fouillering
Stewards van de clubs controleren uw toegangskaart en dragen zorg voor de fouillering. Het spreekt voor zich dat u hieraan dient mee te werken. Vanzelfsprekend is het Reglement van Orde, opgesteld door de KNVB, van toepassing.

Horeca
In het stadion kunnen etenswaren en drank gekocht worden. Er wordt geen alcohol geschonken in het bezoekersvak.

Camerabeleid
Het meenemen van fotoapparatuur met een lens groter dan 70 mm, is niet toegestaan. Ook het meenemen van videocamera's is niet toegestaan.

Vlaggen
Volgens de regels van de KNVB mogen de vlaggenstokken niet langer dan 1 meter zijn. Spandoeken mogen alleen gehangen worden tegen de afrastering van het bezoekersvak, dit mag niet over eventueel aanwezige reclameborden. 


Google+