Koop nu een seizoenkaart 2015/2016

Nu we kampioen zijn en het zeker is dat we terug gaan naar de Eredivisie kun je weer een seizoenkaart kopen voor volgend seizoen.

Foto

Wil je als huidige seizoenkaarthouder profiteren van 5% korting?
Koop dan weer een seizoenkaart via www.nec-nijmegen.nl/coop en zorg dat we samen naar de Eredivisie gaan. Deze actie geldt tot en met 12 juni 2015 en is exclusief voor seizoenkaarthouders uit het seizoen 2014/2015. 

Heb je in het seizoen 2014/2015 een seizoenkaart op vak P, R, EL, V of W?
Dan ontvang je geen korting omdat de prijzen voor deze vakken al omlaag zijn gegaan. Deze prijzen zijn gelijk aan de prijzen van de soortgelijke vakken aan de andere zijde van het Goffertstadion.

Heb je op dit moment geen seizoenkaart?
Ga dan naar www.nec-nijmegen.nl/coop en klik op Nieuw. Na het invoeren van jouw gegevens en wens, ontvang je een bevestiging per e-mail. Na 12 juni wordt er contact met je opgenomen over jouw gewenste zitplaats. Nieuwe seizoenkaarthouders ontvangen geen 5% korting.

Voordelen seizoenkaart
- Geldig bij alle 17 competitiewedstrijden in het Goffertstadion;
- Altijd je eigen vaste basisplaats;
- Voorrang en voordeel bij thuiswedstrijden om de KNVB Beker, vriendschappelijke thuisduels, play-off wedstrijden en bij verkoop van tweedehands trainingskleding van de selectie;
- 10% korting op extra tickets voor thuiswedstrijden;
- 10% korting in de Online Fanshop.

Waarom kan ik mijn seizoenkaartkorting doneren?
N.E.C. vindt het belangrijk om samen met haar supporters bij te dragen aan de maatschappij. Met stichting N.E.C. Doelbewust helpen wij mensen uit de regio om fitter te worden en bevorderen we onderling respect en zelfvertrouwen. Kijk hier voor alle projecten.

Met een donatie aan de Voetbal Academie wordt N.E.C. in staat gesteld om onze jeugdige talenten iets extra te bieden. N.E.C. wil je de mogelijkheid bieden om een steentje bij te dragen door jouw seizoenkaartkorting te doneren aan stichting N.E.C. Doelbewust en onze Voetbal Academie.

Heb je vragen over de seizoenkaarten?
Bekijk dan de meest gestelde vragen en antwoorden via www.nec-nijmegen.nl/coop. Bij de receptie staat Team Supporters voor je klaar met alle antwoorden op jouw vragen. De receptie is geopend op werkdagen van 12.30 tot 17.00 uur.

Voordelen seizoenkaart

- Geldig bij alle 17 competitiewedstrijden in het Goffertstadion;

- Altijd je eigen vaste basisplaats;

- Voorrang en voordeel bij thuiswedstrijden om de KNVB Beker, vriendschappelijke thuisduels, play-off wedstrijden en bij verkoop van tweedehands trainingskleding van de selectie;

- 10% korting op extra tickets voor thuiswedstrijden;

- 10% korting in de Online Fanshop.

Meest gestelde vragen

 • Is de prijs van mijn huidige seizoenkaart verhoogd?
  Ja, in de Eredivisie gelden er nieuwe prijzen. Koop je een seizoenkaart voor 12 juni 2015? Dan krijg je 5% korting op de seizoenkaartprijs. Deze korting is exclusief voor seizoenkaarthouders uit het seizoen 2014/2015.
 • Mijn gegevens zijn veranderd, kan ik deze zelf aanpassen?
  Ja, na het inloggen op www.nec-nijmegen.nl/scc kun je jouw aanpassingen doorgeven.
 • Kan ik mijn seizoenkaart ook overzetten op een andere naam?
  Ja, na het inloggen op www.nec-nijmegen.nl/scc kan je de gegevens van de nieuwe seizoenkaarthouder opgeven en jouw kaart overdragen.
 • Kan ik de seizoenkaart ook in termijnen betalen?
  Ja, je kan kiezen voor drie termijnen. De eerste termijn betaal je met iDeal inclusief € 15,- administratiekosten. De twee resterende termijnen worden automatisch afgeschreven op 26 juni en 24 juli door Buckaroo, betalingspartner van N.E.C.
 • Kan ik mijn seizoenkaart ook contant betalen?
  Ja, bij de receptie van het Goffertstadion. De receptie is geopend op werkdagen tussen 12:30 en 17:00 uur.
 • Kan ik een andere zitplaats aanvragen?
  Ja, dat kan iedere werkdag van 12.30 tot 17.00 uur bij de receptie van het Goffertstadion tot 12 juni. Dit is niet mogelijk via de website. 

  Heb je met meerdere personen wensen? Kom dan gezamenlijk naar het Goffertstadion.
 • Wat moet ik doen als ik geen seizoenkaart meer wil?
  Op www.nec-nijmegen.nl/scc kun je aangeven dat je voor volgend seizoen geen seizoenkaart gaat kopen. Als je niets doet wordt jouw seizoenkaart ook uit het systeem gehaald, maar het kan dan wel voorkomen dat je nog benaderd wordt.
 • Kan ik voor aankomend seizoen gezinskorting op mijn seizoenkaart(en) aanvragen via www.nec-nijmegen.nl/scc?
  Nee, dat kan niet via deze website. Als je een seizoenkaart wilt kopen op de gezinstribune, dan moet je langskomen bij de receptie van het Goffertstadion. De receptie is geopend op werkdagen tussen 12:30 en 17:00 uur.
   
 • Waarom zijn er geen gezinstarieven meer op vak P en R?
  Vanaf het seizoen 2016/2017 geldt er alleen gezinskorting voor de vakken C, D en E. Heb je dit seizoen al gezinskorting op vak P en R? Dan kan je alleen nog aankomend seizoen gebruik maken van deze kortingstarieven.
 • Krijg ik een nieuwe seizoenkaart voor het seizoen 2015/2016?
  Ja, voor 1 augustus ontvang je jouw nieuwe seizoenkaart die drie seizoenen geldig is.
 • Ik werk bij een bedrijf dat lid is van de OSRN (businessclub N.E.C.), krijg ik dan korting?
  Ja, je ontvangt 20% korting. Deze korting kan niet online worden verwerkt. Kom daarvoor dus met een kopie van jouw loonstrook en geldige legitimatie langs bij de receptie van het Goffertstadion. De receptie is geopend op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.
 • Waarom ontvang ik geen korting?
  Heb je in het seizoen 2014/2015 een seizoenkaart op vak P, R, EL, V of W? Dan ontvang je geen korting omdat de prijzen voor deze vakken al omlaag zijn gegaan. Deze prijzen zijn gelijk aan de prijzen van de soortgelijke vakken aan de andere zijde van het Goffertstadion.
   
 • Waarom kan ik mijn seizoenkaartkorting doneren?
  N.E.C. vindt het belangrijk om samen met haar supporters bij te dragen aan de maatschappij. Met stichting N.E.C. Doelbewust helpen wij mensen uit de regio om fitter te worden en bevorderen we onderling respect en zelfvertrouwen. Kijk hier voor alle projecten.

  Met een donatie aan de Voetbal Academie wordt N.E.C. in staat gesteld om onze jeugdige talenten iets extra te bieden. N.E.C. wil je de mogelijkheid bieden om een steentje bij te dragen door jouw seizoenkaartkorting te doneren aan stichting N.E.C. Doelbewust en onze Voetbal Academie.

 • Waarom staat COOP op deze website?
  Supermarktketen COOP is voor de aankomende drie seizoenen sponsor van de seizoenkaart.

Huisregels

Bij de aankoop van een seizoen-, club- of wedstrijdkaart, verklaar automatisch met de KNVB Standaardvoorwaarden.

Verkoop en/of afgifte van een toegangsbewijs geschiedt onder de van toepassing zijnde Standaardvoorwaarden van de KNVB, welke verbindend zijn voor koper en/of ontvanger en mogelijke opvolgende houder(s) dezes.

Bij het betreden van het Goffertstadion geldt tevens dat je je moet houden aan deze huisregels:

  - Klik hier voor de standaardvoorwaarden van de KNVB 2013

  - Klik hier voor het handboek competitiezaken betaald voetbal 2013-2014

  - Klik hier voor de huisregels van N.E.C.

 

Legitimatieplicht

De KNVB Standaardvoorwaarden stellen verplicht dat elke supporter zich moet kunnen legitimeren ongeacht de leeftijd. Iedereen van 12 jaar en ouder dient zich bij het betreden van het stadion te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID- kaart).

Kinderen onder de 12 jaar moeten door een volwassene worden begeleid. De volwassene dient het ouderlijk paspoort waarin het kind staat bijgeschreven te kunnen overleggen.

Wij willen je er op attenderen dat zonder geldig legitimatiebewijs de toegang tot het stadion kan worden geweigerd.

 

Overige voorwaarden

De seizoenkaartprijzen zijn inclusief 6% BTW.

Herroepingstermijn
Indien je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren.

 

Service

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Neem dan contact op met Team Supporters door langs te komen bij het Goffertstadion, te bellen naar 024 - 359 03 60 of een email te sturen naar [email protected].

Bij Team Supporters kan je onder andere terecht voor het aanvragen van een seizoenkaart of een gratis N.E.C. Clubkaart. Met een clubkaart heb je u, ongeacht welke veiligheidsmaatregelen van kracht zijn bij thuiswedstrijden, altijd het recht om een los ticket te kopen. Je kan tickets ook online kopen via www.nec-nijmegen.nl/kaarten.

Openingstijden Goffertstadion
Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op dagen dat N.E.C. een thuiswedstrijd speelt vanaf 2 uur voor aanvang van de wedstrijd.

Vermissing of diefstal van uw N.E.C. Seizoenkaart of N.E.C. Clubkaart
Is jouw seizoen- of clubkaart gestolen of ben je deze kwijtgeraakt? Kom dan met het aangifteformulier van de politie langs bij de receptie van het Goffertstadion. Wij maken dan een nieuwe kaart voor je aan. Een nieuwe kaart kost € 10,-.

Stadion

Tribunevak Prijs
A / X / Z / 080 / L t/m O
€ 189,00
60+ & Juniors / Squad
€ 154,00
C / D / J / P / W
€ 224,00
60+ & Juniors / Squad € 180,00
E / H / R / V / Staanvak G+H
€ 272,00
60+ & Juniors / Squad
€ 217,00
F / G / EL
€ 297,00
60+ & Juniors / Squad € 250,00
ER met toegang Brasserie € 875,00
60+ & Juniors / Squad n.v.t.
PY / Y € 133,00

 

Gezinstribune
C / D ouders € 224,00
C / D kinderen € 95,00
E ouders € 272,00
E kinderen € 105,00

LET OP: Gezinskaarten alleen als alle kaarthouders woonachtig zijn op hetzelfde adres en gecombineerd met een jeugdkaart.

Op de tribunevakken C, D en E zitten vaders, moeders en kinderen gezellig bij elkaar. Roken op deze tribunes wordt niet op prijs gesteld.

 • Er wordt geen korting over korting gegeven.
 • N.E.C. controleert uw lidmaatschap 2015-2016 van N.E.C. Juniors en N.E.C. Squad. 
 • 60+ korting geldt als u geboren bent voor 1 juli 1955. 
 • Kinderkorting gezinsvakken geldt als kind geboren is ná 1 juli 2000.
 • Uw seizoenkaart is overdraagbaar in dezelfde prijscategorie. 
 • N.E.C. behoudt zich het recht voor om de overdraagbaarheid van een seizoenkaart, indien noodzakelijk, in te trekken.

Alle genoemde gegevens en prijzen op deze pagina's zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

De N.E.C. Seizoenkaarthouder verklaart zich akkoord met de algemene voorwaarden van N.E.C. BV.

Google+