Lees hier meer informatie over het bezoeken van uitwedstrijden van N.E.C.

Uitkaartverplichting
In verband met de invoering van de play-offs en de landelijke aanscherping van het veiligheidsbeleid is het bezoeken van alle uitwedstrijden van N.E.C. voor de competitie- KNVB beker- en Europese wedstrijden sinds enige tijd alleen nog maar mogelijk als men in het bezit is van een uitkaart.

Wat is een N.E.C. Uitkaart?
De N.E.C. Uitkaart is een N.E.C. Seizoenkaart of een N.E.C. ClubCard welke op eigen naam staat en waarvan de houder zijn of haar pasfoto heeft laten registreren bij N.E.C. Deze foto wordt opgeslagen in een database en wordt niet afgedrukt op de N.E.C. Seizoenkaart of N.E.C. ClubCard. De N.E.C. Uitkaart is dus géén aparte nieuwe kaart. De gegevens hiervoor staan verwerkt in de barcode op de achterzijde van de N.E.C. Seizoenkaart of N.E.C. ClubCard.

Hoe vraagt u een N.E.C. Uitkaart aan?
U kunt de N.E.C. Uitkaart kosteloos aanvragen als u in bezit bent van een geldige N.E.C. Seizoenkaart of een geldige N.E.C. ClubCard op uw eigen naam. Het aanvragen dient persoonlijk te gebeuren bij het Goffertstadion. Dit kan op werkdagen van 12.30-17.00 uur en voor aanvang van de thuiswedstrijden bij het kassagebouw. Bij de aanvraag dient het Aanvraagformulier Uitkaart ingevuld en ondertekend te worden.

Daarnaast moet een recente pasfoto worden ingeleverd en een geldig legitimatiebewijs worden getoond. De verwerkingstijd van een aanvraagformulier van een Uitkaart duurt minimaal 2 werkdagen als aan alle eerder genoemde voorwaarden is voldaan.

Hoe werkt de N.E.C. Uitkaart?
U koopt met uw eigen N.E.C. Seizoenkaart of N.E.C. ClubCard een omwisselbiljet of toegangskaart voor een uitwedstrijd. Dit kan bij de voorverkoopadressen van de TicketBox of aan het stadion op van te voren bekend gemaakte verkoopavonden. Op de wedstrijddag kunt u zich, afhankelijk van de vervoerswijze, melden bij het Goffertstadion of het bezoekersvak in de speelstad. U overhandigt uw eigen, bij aankoop gebruikte N.E.C. Seizoenkaart of N.E.C. Club-Card aan één van de stewards. Deze scant de kaart via een handcomputer. Op het display verschijnt de pasfoto zoals u deze heeft laten registreren. U kunt vervolgens het biljet omwisselen voor een toegangsbewijs voor het uitvak voor het bijwonen van de wedstrijd. Indien er géén pasfoto op de handcomputerverschijnt, betekent dit dat u geen foto hebt laten registreren en derhalve geen N.E.C. Uitkaart hebt. In dit geval kunt u de uitwedstrijd helaas niet bezoeken.

Geldigheidsduur Uitkaart

  • T/m 23 jaar heeft de uitkaart een geldigheidsduur van 3 jaar. Door het inleveren van een recente pasfoto en op vertoon van geldige legitimatie kan de uitkaart worden verlengd. Op het wijzigingsformulier dat iedere SCC-houder ontvangt voorafgaand aan een nieuw seizoen staat vermeld wanneer de uitkaart verloopt. CC-houders dienen de geldigheidsduur van de uitkaart in de gaten te houden.

  • Vanaf 24 jaar hoeft de uitkaart niet meer verlengd te worden. N.E.C. kan wel op ieder moment de supporter verzoeken een nieuwe pasfoto in te leveren.

N.E.C.

Uitkaart + (PLUS)
Een Uitkaart +  kan men niet aanvragen, maar moet worden verdiend. De grens om in aanmerking te komen voor de Uitkaart + is vastgesteld door in het voorafgaande seizoen zeven of meer uitwedstrijden bezocht te hebben. N.E.C. registreert het aantal gekochte kaarten per persoon. Indien men meer dan zeven uitwedstrijden in een seizoen heeft bezocht krijgt men automatisch het volgende seizoen het Uitkaart + kenmerk. Dit kenmerk heeft een geldigheidsduur van 1 seizoen en is persoonsgebonden en zichtbaar op het gekochte omwisselbiljet. Daarnaast ontvangt men een nieuwe SCC met daarop de vermelding van Uitkaart +, hierdoor wordt de supporter in de gelegenheid gesteld om bij verschillende wedstrijden een week voor de start van de kaartverkoop al kaarten te bestellen via de Online Ticketshop.

Voordelen voor de supporter:

  • krijgt op de omwisselkaart een kenmerk waardoor bij het bezoeken van uitwedstrijden de seizoenskaart niet meer gescand zal worden.
  • heeft voorrang op het kopen van kaarten voor de uitwedstrijd Vitesse - N.E.C.
  • heeft voorrang op het kopen van kaarten bij speciale kaartacties (bijv. Feyenoord - N.E.C.)
  • heeft voorrang op het kopen van kaarten bij een zeer minimaal aan beschikbare kaarten (parkeerplaatsen).
  • mag voor een gereduceerd tarief een toegangskaart aanschaffen om een introducé mee te nemen, het bezit van (S)CC + uitkaart zal niet noodzakelijk zijn voor deze introducé. Deze mogelijkheid bestaat bij de wedstrijd Heracles Almelo – N.E.C. op zondag 20 oktober 2013, Feyenoord – N.E.C. op zaterdag 8 februari 2014 en SC Heerenveen - N.E.C. op zaterdag 22 maart 2014.

Meer informatie over de wijze van aanschaffen van toegangskaarten zal te vinden zijn onze officiële site zodra de informatie over de uitwedstrijd bekend is. Na ieder seizoen zal opnieuw uitgezocht worden of de desbetreffende supporter in aanmerking komt voor de Uitkaart +. N.E.C. houdt te allen tijde het recht om een Uitkaart + in te trekken.

Stadion indeling


Voor bekerduels gelden andere (gereduceerde) prijzen.

Tribunevak Normaal Top*
A / X / Z / 080 / L t/m O
€ 18,00 € 26,00
t/m 12 jaar / 60+ € 11,00 € 19,00
C / D / J / P / W
€ 21,00 € 29,00
t/m 12 jaar / 60+
€ 13,00 € 21,00
E / H / R / V
€ 23,00 € 31,00
t/m 12 jaar / 60+ € 14,00 € 22,00
F / G / EL € 26,00 € 34,00
t/m 12 jaar / 60+ € 15,00 € 23,00
ER (toegang Brasserie) € 60,00 € 75,00
PY / Y
€ 13,00 € 19,00

 

Prijzen N.E.C. Juniors & N.E.C. Squad

Tribunevak Normaal Top*
C / D / E (Junior lid) € 10,00 € 15,00
C / D / E (niet lid) € 12,50 € 17,50
J (Squad lid) € 10,00 € 15,00
J (niet lid) € 12,50 € 17,50

 

Reserveren bij N.E.C. 
Team Supporters: 024 – 359 03 60

*Topwedstrijden: Ajax, Feyenoord, PSV en Vitesse

Google+