Website N.E.C. breekt records

Algemeen,

De N.E.C. website is op de dag van het historische UEFA Cup duel van N.E.C. tegen Udinese maar liefst 16.206 keer bekeken. Een absoluut record voor onze betaald voetbal organisatie. Van de ruime 16.000 bezoekers waren er maar liefst 12.474 unieke bezoekers die allemaal bijna 2 minuten op onze website zijn blijven hangen. Buiten veel Nederlanders uit heel ons land (zie afbeelding hieronder), werd de site ook goed bekeken in België, Engeland, Duitsland en Italië. Opvallen dat er ook 50 unieke bezoekers uit Zuid-Korea op de officiële site van de Nijmegen Eendracht Combinatie terecht kwamen.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven