Website N.E.C. breekt records

Algemeen,

De N.E.C. website is op de dag van het historische UEFA Cup duel van N.E.C. tegen Udinese maar liefst 16.206 keer bekeken. Een absoluut record voor onze betaald voetbal organisatie. Van de ruime 16.000 bezoekers waren er maar liefst 12.474 unieke bezoekers die allemaal bijna 2 minuten op onze website zijn blijven hangen. Buiten veel Nederlanders uit heel ons land (zie afbeelding hieronder), werd de site ook goed bekeken in België, Engeland, Duitsland en Italië. Opvallen dat er ook 50 unieke bezoekers uit Zuid-Korea op de officiële site van de Nijmegen Eendracht Combinatie terecht kwamen.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van Patrick
  • Logo van In Person
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Personato
  • Logo van De Wit Schijndel
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Fox Sports
  • Logo van Eredivisie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven