Stadionshop deze week en volgende week dagelijks geopend!

Algemeen,

Ook voor de UEFA Cup wedstrijd tegen HSV zijn er weer diverse fraaie fanartikelen uitgebracht die je als fan eigenlijk moet hebben! Zo is er weer een duosjaal een fraaie vaan en een mooie poloshirt dat in je collectie niet mag ontbreken. Speciaal voor de twee ontmoetingen tegen HSV zijn is er ook een pin en een autovlaggetje gemaakt.

Alle artikelen zijn nu volop verkrijgbaar in de fanshop in het McDOS Goffertstadion en in de Online Fanshop. De stadionshop is deze week en volgende week dagelijks geopend van 13:00 – 17:30 uur. Op woensdag uiteraard ook voor- en na de wedstrijd. De online shop is zoals altijd 24 uur per dag open!

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven