Nieuwsbrief GoffertGeluiden N.E.C. – Ajax vandaag verstuurd

Algemeen,

De gratis digitale nieuwsbrief GoffertGeluiden is vandaag verstuurd. Deze keer met o.a. een voorbeschouwing op het duel van zondag, de uitleg over de huldiging van de GMS Man of the Year én een exclusief interview met Jasper Cillessen komend jaar onderdeel van de N.E.C. Selectie. Bent u geen N.E.C. Seizoen- of ClubCardhouder en wilt u ook als eerste op de hoogte zijn van het laatste N.E.C. Nieuws? Meldt u zich dan nu aan via deze link en met een simpele registratie via “Mijn N.E.C.” mist u nooit meer het laatste voetbalnieuws van uw favoriete club.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven