Nieuwsbrief GoffertGeluiden N.E.C. – Ajax vandaag verstuurd

Algemeen,

De gratis digitale nieuwsbrief GoffertGeluiden is vandaag verstuurd. Deze keer met o.a. een voorbeschouwing op het duel van zondag, de uitleg over de huldiging van de GMS Man of the Year én een exclusief interview met Jasper Cillessen komend jaar onderdeel van de N.E.C. Selectie. Bent u geen N.E.C. Seizoen- of ClubCardhouder en wilt u ook als eerste op de hoogte zijn van het laatste N.E.C. Nieuws? Meldt u zich dan nu aan via deze link en met een simpele registratie via “Mijn N.E.C.” mist u nooit meer het laatste voetbalnieuws van uw favoriete club.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van Patrick
  • Logo van In Person
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Personato
  • Logo van De Wit Schijndel
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Fox Sports
  • Logo van Eredivisie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven