Kaartverkoop

Info kaartverkoop N.E.C.-AZ

Info kaartverkoop N.E.C.-AZ
De laatste thuiswedstrijd van deze competitie komt eraan: N.E.C. - AZ, woensdag 2 mei 20:00 uur.

N.E.C. - AZ (2/5, 20.00 uur):
Verkoop loopt via Online Ticketshop en receptie N.E.C. Ook verkoop via Primera Ticketbox (hier € 3,- per kaart duurder). Op een N.E.C. (S)CC kunnen 2 kaarten worden gekocht.


Zwarthandel
De clubs uit het Nederlands betaald voetbal en de KNVB hebben zich als doel gesteld de zwarthandel in voetbaltickets fors te verminderen.

Supporters denken vaak te maken te hebben met door de clubs geautoriseerde verkooporganisaties, terwijl dit niet het geval is. De prijs voor een toegangsbewijs is door deze organisaties verhoogd met een enorme toeslag. Op het moment dat de supporter het ticket krijgt, wordt de officiële (netto) prijs duidelijk, is de supporter teleurgesteld en kan de club daar niks meer aan doen. Zo handelen personen die toegangsbewijzen - buiten de privésfeer - overdragen (weggeven of verkopen) aan organisaties die de tickets tegen een forse meerprijs weer op de markt brengen, in strijd met de KNVB standaardvoorwaarden. Deze personen lopen het risico om een stadionverbod voor een periode van 18 maanden te krijgen en € 450,= boete.

Alleen met tickets die zijn gekocht via de formele en erkende verkoopkanalen (officiële website van de club /aan de stadionkassa of via een TicketBox-verkooppunt) loopt u geen risico om te veel te betalen cq. geblokkeerde tickets te krijgen.

Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31