Algemeen

Extra maatregelen tegen Feyenoord supporters in de"thuis" vakken

Extra maatregelen tegen Feyenoord supporters in de"thuis" vakken
Tijdens de bekerwedstrijd tegen Feyenoord zijn veel supporters van de tegenstander buiten het uitvak gesignaleerd. Feyenoord supporters wonen verspreid door het gehele land. We zien dan ook dat veel fans uit Nijmegen en omstreken naar deze wedstrijden komen. 

Er zijn tijdig de noodzakelijke maatregelen getroffen om dit onder controle te houden. Aangezien het stadion niet uitverkocht was is een buffer gemaakt naast het uitvak. Er zijn vervolgens verschillende Feyenoord-supporters zijn in deze buffer geplaatst en de kaarten zijn ingenomen.

Deze kaarten zijn geanalyseerd en we moeten helaas concluderen dat deze door CC/SCC houders, KNVB en sponsoren zijn aangekocht.

Om deze risico's in de toekomst tegen te gaan hebben wij besloten om verschillende clubcards te blokkeren. Daarnaast worden diverse seizoenkaarthouders aangeschreven met de mededeling dat zij voor de wedstrijden tegen Feyenoord geen extra kaarten meer kunnen bijkopen.

De KNVB zal een brief van ons ontvangen aangezien zij ook hun kaarten aan Feyenoorders verstrekken en dit tot problemen leidt.

Wij willen benadrukken dat wij geen kaarten aan Feyenoord supporters, buiten het uitvak, verkopen en dat ons doel is om de vakken te verkopen aan N.E.C. supporters.

Wij kunnen het helaas niet tegen gaan dat mensen (al dan niet via internet) kaarten kopen met hun (S)CC kaarten voor Feyenoord-aanhangers, maar willen wel benadrukken dat iedereen verantwoordelijk is voor de aankoop van elke kaart op zijn of haar naam.

Feyenoord heeft een landelijke dekking, dus ook in Nijmegen. We zien dus ook dat veel fans uit Nijmegen en omstreken naar deze wedstrijden komen. 

Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31