Zakelijk

N.E.C. en LinkU lanceren nieuwe website

N.E.C. heeft in samenwerking met webpartner LinkU Internet Media een volledig vernieuwde website gelanceerd. De nieuwe clubwebsite heeft een eigentijds, responsive ontwerp en speelt meer in op de online beleving van supporters.

Binnen de geheel vernieuwde website ligt de focus natuurlijk op de eerste selectie van N.E.C. Op de uitgebreide spelerspagina’s worden de laatste statistieken automatisch bijgewerkt, zijn bureaubladachtergronden te downloaden en zijn samenvattingen en exclusieve video’s van N.E.C. TV te bekijken in een volledig rood-groen-zwarte omgeving. Rondom wedstrijden staat de wedstrijdbeleving centraal met snelle links naar voorbeschouwingen, reacties naderhand en uniek fotomateriaal.

Op het nieuwe nec-nijmegen.nl vind je uiteraard ook alles terug over kaartverkoop, bereikbaarheid en de meest gestelde vragen rondom N.E.C.

Nick Janssen, coördinator Marketing en IT van N.E.C: “Ik ben enorm blij dat we de website, waar lang en hard aan gewerkt is, eindelijk kunnen delen met de achterban van N.E.C. Om dat te doen in de week waarin eindelijk de Gelderse derby ook weer terugkeert, is heel speciaal. Supporters hebben afgelopen week steeds meer sneak previews kunnen zien én helpen vandaag zelf mee om de website helemaal te onthullen. Zo laten we gezamenlijk zien dat we ook online klaar zijn voor de derby!”

Geert Rutten, directeur LinkU Internet Media over de nieuwe website: “Een website die volledig geoptimaliseerd is voor tablet en mobiel hoort en past bij mijn club. De kracht van de nieuwe website zit met name in de snelheid en het design. In samenwerking met N.E.C. is er veel aandacht besteed aan de indeling dat het navigeren voor de bezoekers erg prettig maakt. Ik ben heel trots op het eindresultaat en ben benieuwd naar de reacties van de supporters.”

Bekijk ook de beelden van N.E.C. TV
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36