N.E.C. TV: Jaaroverzicht 2015

N.E.C. TV,

Afgelopen jaar was een bijzonder jaar. N.E.C. startte 2015 niet goed en verloor het eerste duel van 2015 met afgetekende cijfers van hoogvlieger FC Eindhoven (3-0) en voor even hield men in Nijmegen het hart vast. Het duurde echter niet lang voordat N.E.C. de draad weer oppakte en uiteindelijk het ene na het andere record aan gort speelde. Met precies honderd goals en meer dan honderd punten wist de club binnen het jaar terug te keren naar de hoogste divisie. Een ongekende prestatie.

Inmiddels zeventien speelronden verder, acht wedstrijden gewonnen, zes verloren en drie keer gelijkspel. Met een zesde plek en 27 punten is N.E.C. met opgeheven hoofd de winterstop ingegaan. De promovendus die boven verwachting presteert en ook nog eens fraaie doelpunten maakte, bijvoorbeeld die pegel van Limbombe of de omhaal van Santos. N.E.C. TV heeft ze allemaal voor je verzameld.

Geniet met ons mee en blik terug naar 2015, een bijzonder jaar voor ons allemaal.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven