Stem vanaf volgende week woensdag op het nieuwe thuisshirt

Algemeen,

Volgende week woensdag 30 maart om 19.30 uur presenteert N.E.C. in samenwerking met de Raad van Supportersgeledingen twee nieuwe thuisshirts! Op een Open Avond in supportershome De Schup zijn de shirts voor het eerst te zien. Vanaf volgende week woensdag 21.00 uur is het mogelijk om online te stemmen.

Afgelopen periode is N.E.C. samen met kledingsponsor Patrick bezig geweest met twee ontwerpen van nieuwe thuisshirts: een opvolger van het huidige shirt en een vernieuwd balkenshirt. De definitieve keuze van het shirt leggen we bij onze seizoenkaarthouders. Het shirt met de meeste stemmen wordt gekozen tot het thuisshirt 2016-2017.

Het shirt met de minste stemmen wordt een uitshirt. Daarnaast komt er nog een derde wedstrijdshirt waarin N.E.C. speelt indien er, in verband met de kledingvoorschriften van de KNVB, niet gespeeld kan worden in het andere uitshirt.

Na de stemming vindt er overleg plaats tussen N.E.C., RvS en de notaris. In dit gesprek wordt gesproken over het verloop van de stemprocedure en wat deze uitslag betekent voor beide shirts in de toekomst na seizoen 2016-2017. De notulen van dit gesprek verschijnen weer op de website.

Open Avond in De Schup

Kom woensdag 30 maart naar De Schup, waar de twee shirts gepresenteerd worden en je de opties dus voor het eerst kan zien! Natuurlijk krijg je de tijd om met je medesupporters onder het genot van een drankje je keuze te maken en te bespreken.

Programma

19.00 uur inloop in De Schup
19.30 uur presentatie wedstrijdshirts 2016-2017 en mogelijkheid tot stemmen
20.30 uur afsluiting

Stem nu

Spelregels rondom de shirtverkiezing

 • Er kan alleen online gestemd worden via www.nec-nijmegen.nl/shirt
 • Stemmen kan vanaf woensdag 30 maart 21.00 uur tot en met dinsdag 5 april 9.00 uur
 • Je hebt een geldige seizoenkaart (2015-2016) van N.E.C. nodig om te kunnen stemmen
 • Per relatienummer (zie achterzijde van je seizoenkaart) kan maximaal één stem uitgebracht worden
 • Het wedstrijdshirt met de meeste stemmen wordt gekozen als thuisshirt 2016-2017, het wedstrijdshirt met de minste stemmen wordt een uitshirt
 • Onder alle seizoenkaarthouders die hun stem doorgeven wordt tweemaal één wedstrijdshirt verloot
 • Notariskantoor Dirkzwager coördineert de stemming en zal de uitslag door middel van een proces verbaal bekendmaken
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
 • Logo van GX Software
 • Logo van EnergieFlex
 • Logo van LEGEA
 • Logo van Hofmans at Home
 • Logo van Personato
 • Logo van Rabobank
 • Logo van Mise en Place
 • Logo van Voetbalshop
 • Logo van Toyota
 • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven