Balkenshirt terug in het Goffertstadion

Algemeen,

Presentatie thuisshirts 2016-2017_De Schup_13

Afgelopen periode hebben seizoenkaarthouders van N.E.C. kunnen stemmen op hun favoriete thuisshirt voor aankomend seizoen. Keuze twee, dat beter bekend staat als het balkenshirt, heeft de meeste stemmen gekregen.

In totaal hebben bijna tweeduizend seizoenkaarthouders hun stem uitgebracht, waarbij de verdeling als volgt is: 46,49% van de stemmen voor optie één en 53,51% van de stemmen voor optie twee, het balkenshirt.

Aankomend seizoen 2016-2017 zal N.E.C. zijn thuiswedstrijden spelen in het balkenshirt en daarmee keert dit historische wedstrijdshirt na jaren van afwezigheid terug in het Goffertstadion. Het andere shirt dat gekozen kon worden tijdens het stemproces zal aankomend seizoen het wedstrijdshirt worden bij uitwedstrijden. Daarnaast komt er nog een derde wedstrijdshirt waarin N.E.C. speelt indien er, in verband met de kledingvoorschriften van de KNVB, niet gespeeld kan worden in het andere uitshirt.

Notaris Dirkzwager

Onder begeleiding van notaris Dirkzwager zijn alle stemmen gecontroleerd en is er aan de hand van een aantal steekproeven een controle gedaan bij seizoenkaarthouders die hun stem hebben uitgebracht.

Lees hier het proces verbaal

Lees ook de notulen van de RvS.

Presentatie shirts in De Schup

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven