Kaartverkoop

Informatie kaartverkoop N.E.C. - Feyenoord

Informatie kaartverkoop N.E.C. - Feyenoord
Nog even en we mogen weer genieten van de topper N.E.C. - Feyenoord, een wedstrijd die gebruikelijk op vriendschappelijke wijze verloopt - zowel op het veld als op de tribunes. Vorig jaar zijn we dan ook gestart met een pilot voor een extra bezoekersvak en omdat deze over het algemeen goed verlopen is, zullen we deze pilot ook naar dit seizoen meenemen. In dit bericht vind je alle belangrijke informatie over de kaartverkoop rond die wedstrijd.

Op een N.E.C. seizoen- of clubkaart kunnen twee kaarten worden gekocht. De verkoop voor deze wedstrijd begint vrijdag 16 september, 12.00 uur via www.nec-nijmegen.nl/kaarten. Vanaf dan is het ook mogelijk om kaarten te kopen bij de receptie van het Goffertstadion (geopend op werkdagen van 10.00 - 17.00 uur). Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid alleen kaarten bij te kopen voor hun eigen vak.

Let op! Koop je kaarten in de voorverkoop, op de wedstrijddag blijven de kassa's namelijk gesloten. 

Bestel kaarten

Extra bezoekersvak

Feyenoord heeft, net als vorig seizoen, aangegeven graag met meer dan 500 supporters (de gebruikelijke capaciteit van het bezoekersvak) de wedstrijd te bezoeken. Na overleg met de lokale autoriteiten van zowel Nijmegen als Rotterdam is het creëren van een extra bezoekersvak in vak A de beste oplossing gebleken. In dit vak zullen 250 geselecteerde Feyenoordsupporters plaatsnemen die in het bezit zijn van een Feyenoord seizoenkaart die gelijk is aan de bij N.E.C. beter bekende seizoenkaart plus (minstens een X aantal uitwedstrijden bezocht). De Raad van Supportersgeledingen en seizoenkaarthouders in de vakken A, Z en X* zijn vooraf geïnformeerd over deze beslissing.

Met dit extra bezoekersvak kan N.E.C. de veiligheid verhogen door de betreffende Feyenoordsupporters gecentreerd plekken toe te wijzen. Voor onze eigen supporters betekent deze beslissing dat er, net als in het seizoen 2015-2016, op elke seizoen- of clubkaart twee kaarten gekocht kunnen worden in plaats van één. We hopen op een uitverkochte Goffert en drie punten voor ons N.E.C!

Legitimatie verplicht

Feyenoordsupporters die plaats willen nemen op één van de vakken anders dan het (extra) bezoekersvak zullen worden geweerd. Er zullen ook extra controles zijn bij de ingang van de poorten. Neem je legitimatiebewijs mee naar de wedstrijd en zorg dat je op tijd komt. Het Goffertstadion gaat 30 minuten eerder open dan normaal. Vanaf 13.00 uur zijn de poorten geopend.

Zwarthandel

Indien er wordt geconstateerd dat wedstrijdkaarten worden doorverkocht, worden de kaarten geblokkeerd en is er dus geen toegang tot de wedstrijd! Er zal ook geen restitutie van het bedrag plaatsvinden. Degenen die zich schuldig maken aan het doorverkopen van wedstrijdkaarten zal bovendien de toegang tot het stadion worden ontzegd. Denk aan je medesupporters!

Alleen als je via het officiële online kaartverkoopsysteem van N.E.C. of via de stadionreceptie van N.E.C. kaarten hebt gekocht, is je kaart geldig.

N.E.C. is te allen tijde bevoegd om vanwege veiligheidsredenen preventief toegangskaarten in te nemen en/ of mensen te weigeren.

Bekijk alle vragen en antwoorden

* Mocht je geen persoonlijke mail hebben ontvangen, neem dan contact op met een van onze supporterscoördinatoren Hilde Boerstal (06-82 97 65 73 / hilde.boerstal@necdoelbewust.nl) en/of Laura Metiary (06-22 82 91 15 / laura.metiary@necdoelbewust.nl).
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36