Voorwedstrijd: E-Diviseduel tussen PEC Zwolle en N.E.C.

Algemeen,

rr221_pec_nec

Waar het echte N.E.C. straks afreist naar Zwolle voor het duel met PEC werd eerder vandaag ook het E-Divisieduel tussen beiden afgelegd. Kende Romano Jansen een goede generale en gaf hij het juiste voorbeeld voor de ploeg van Peter Hyballa van vanavond, of hopen we voor vanavond op een ander restultaat? Bekijk het hieronder!

Ultimate Team

De eSporters spelen binnen de E-Divisie met een eigen team in de FIFA 17-spelmodus ‘Ultimate Team’. In Ultimate Team is het mogelijk om zelf een selectie samen te stellen, door spelers te (ver)kopen en online wedstrijden te winnen. De eSporters die veel punten in Ultimate Team hebben verzameld, komen sneller in aanmerking om hoog gewaardeerde voetballers in hun team op te nemen. Alle beschikbare voetballers zijn in de E-Divisie toegestaan: van Cristiano Ronaldo tot aan Vincent Janssen.

 

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van Patrick
  • Logo van In Person
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Personato
  • Logo van De Wit Schijndel
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Fox Sports
  • Logo van Eredivisie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven