Dario Dumić opgenomen in selectie Bosnië en Herzegovina

Algemeen,

N.E.C.-FC Twente seizoen 2016-2017

Dario Dumić is voor de komende interlandperiode opgenomen in de definitieve selectie voor de nationale ploeg van Bosnië en Herzegovina. Het land werkt op 25 maart een WK kwalificatiewedstrijd af tegen Gibraltar en speelt drie dagen later een oefeninterland tegen Albanië.

De in Sarajevo geboren centrale verdediger vertrok, samen met zijn ouders, drie maanden na zijn geboorte naar Denemarken. Naast de Bosnische nationaliteit is Dumić dan ook in het bezit van een Deens paspoort en daarmee had de verdediger de keuze tussen beide nationale ploegen. Ondanks jarenlang een vaste waarde te zijn geweest in de Deense jeugdelftallen, heeft de N.E.C.’er echter nooit onder stoelen of banken geschoven dat het een droom zou zijn om voor zijn geboorteland uit te komen.

Na al eens in de voorselectie te hebben gezeten mag de Deens-Bosnische verdediger zich nu dus definitief melden bij de nationale ploeg van Bosnië en Herzegovina. Het land komt tweemaal in actie in de aankomende interlandperiode, namelijk op 25 maart in de WK kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar en op 28 maart voor een oefeninterland tegen Albanië.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven