Ferdi Kadioglu en Maarten Paes geselecteerd voor Oranje O19

Algemeen,

Maarten Paes

N.E.C.’ers Ferdi Kadioglu en Maarten Paes zijn opgenomen in de definitieve selectie van Oranje onder 19 jaar voor de komende interlandperiode. De ploeg van Maarten Stekelenburg neemt het van 23 tot en met 28 maart op tegen achtereenvolgens Jong Finland, Jong Oekraïne en Jong Griekenland.

Een ticket voor het Europees kampioenschap komende zomer in Georgië is komende week het grote doel van de ploeg van Maarten Stekelenburg. N.E.C.’ers Ferdi Kadioglu en Maarten Paes treden met Oranje O19 aan voor de Eliteronde, waarin men groepswinnaar moet worden om een EK-ticket te bemachtigen. Jong Oranje opent de strijd om het EK-ticket op donderdag 23 maart in een uitwedstrijd met Jong Finland. Op zaterdag 25 maart speelt de ploeg in eigen land tegen Jong Oekraïne en tot slot speelt men nog een uitwedstrijd tegen Jong Griekenland op dinsdag 28 maart. N.E.C.-spits Jay-Roy Grot staat nog op de standby-lijst en kan bij eventuele blessures alsnog worden opgeroepen.

UPDATE 20 MAART: Ook Jay-Roy Grot, die eerst op de stand-by lijst stond, is opgeroepen voor de eliteronde van Oranje O19!

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven