Informatie over aflopende contracten

Algemeen,

N.E.C. – Heracles Almelo seizoen 2016-2017

N.E.C. is druk bezig met de formatie van de selectie voor seizoen 2017-2018. Ook zijn betaald voetbalorganisaties volgens de regels van de cao voor contractspelers betaald voetbal verplicht om voor 1 april uitsluitsel te bieden over aflopende contracten en het lichten van opties. Hieronder vind je informatie over de aflopende contracten en verlengingen.

Het contract van Nassim Amaarouk, momenteel verhuurd aan Achilles’29, loopt na dit seizoen af. N.E.C. licht de eenjarige optie niet. Ook de contracten van Mikael Dyrestam en André Fomitschow lopen af per 30 juni 2017. De eenjarige opties in hun contracten worden eveneens niet gelicht, maar de club zal de komende periode alsnog met het tweetal in gesprek gaan om een mogelijke toekomst bij de club te bespreken. Tot slot lopen ook de huurperiodes van Taiwo Awoniyi, Ali Messaoud en Lorenzo Burnet na dit seizoen af.

N.E.C. gaat langer door met een drietal spelers door de eenjarige opties in hun contracten te lichten. Dat geldt voor Marco van Duin, Wojciech Golla en Mohamed Rayhi. Zij blijven nog een seizoen langer bij de club.

Ook is N.E.C. met verschillende spelers in gesprek over het openbreken van hun contract, om hen op die manier langer aan de club te kunnen binden.

Jeffrey Leiwakabessy

Routinier Jeffrey Leiwakabessy zal na dit seizoen stoppen als speler. Hij blijft in dienst bij N.E.C. als staflid van de eerste selectie. Hij zal ook actief blijven op de Voetbal Academie N.E.C./FC Oss. Lees hier meer.  

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven