Joris Delle biedt verontschuldigingen aan voor terug schieten bal N.E.C. – FC Utrecht

Algemeen,

N.E.C. – PEC Zwolle seizoen 2016-2017

Doelman Joris Delle erkent dat het niet juist was om de bal terug richting het publiek te schieten, gisteren tijdens de wedstrijd N.E.C. – FC Utrecht.

Zondagochtend is door de technische staf met Delle gesproken over zijn actie. Delle heeft spijt van het terug schieten van de bal: “Ik schoot de bal eigenlijk terug als grapje, en daar werd op gereageerd door enkele supporters. Ik begrijp die reactie en ik wil graag mijn excuses aanbieden. Het was niet mijn bedoeling om supporters te beledigen of uit te dagen. Ik waardeer de steun van onze fans gedurende dit seizoen heel erg. Samen met hen en het team wil ik dit seizoen tot een goed einde brengen.”

We hebben als club enkele belangrijke weken voor de boeg waarin we ieders positieve steun nodig gaan hebben, zowel van de spelers en staf als van supporters. We zetten hiermee een streep onder deze actie. Samen gaan we de komende weken knokken om in de Eredivisie te blijven!

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van Patrick
  • Logo van In Person
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Personato
  • Logo van De Wit Schijndel
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Fox Sports
  • Logo van Eredivisie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven