Dominique Scholten hoofd jeugdscouting en manager algemene zaken Voetbal Academie N.E.C./FC Oss

Voetbal Academie,

DominiqueScholten

Per 1 juni 2017 start Dominique Scholten als hoofd jeugdscouting en manager algemene zaken bij de Voetbal Academie N.E.C./FC Oss.

Scholten doorliep vanaf zijn negende de jeugdopleiding van N.E.C. en speelde achtereenvolgens in Jong N.E.C. en het eerste elftal. Als voetballer kwam Scholten ook nog uit voor FC Oss, Achilles’29, SV Spakenburg. Momenteel komt de middenvelder uit voor JVC Cuijk. Naast zijn carrière als speler begon Scholten in het seizoen 2006-2007 met een stage bij de sportclub N.E.C. In de loop der jaren groeide hij uit tot een vaste waarde voor de SC en vanaf 2011-2012 ging Scholten een rol spelen binnen de Voetbal Academie N.E.C./FC Oss als co-trainer van diverse jeugdteams. In april 2016 wordt Scholten gevraagd om hoofd jeugdopleiding te worden van de regionale jeugdopleiding van Achilles’29, waar hij verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de opleiding en haar talenten. Naast zijn activiteiten binnen de voetbalwereld, werkte Scholten de afgelopen drie jaar op de commerciële afdeling van NOC*NSF als marketeer, waar hij per 1 juni 2017 zijn werkzaamheden zal stoppen. Ook heeft hij een eigen stichting in voetbalactiviteiten voor jeugd van de leeftijd 6 tot en met 18 jaar.

Hoofd jeugdopleiding Iddo Roscher: “Dominique kent de Voetbal Academie van N.E.C. en de cultuur en visie van de club door en door. Als hoofd jeugdscouting neemt hij de werkzaamheden van Patrick Koolen over, die deze functie niet langer kon combineren met zijn andere werkzaamheden. We hopen dat Patrick nog wel een rol kan blijven spelen in de scouting.”

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven