E-divisie speelronde 29: FC Groningen – N.E.C.

Algemeen,

rr292_gro_nec

Vanavond staat de wedstrijd FC Groningen – N.E.C. op het programma, zoals gebruikelijk staat voorafgaand aan iedere speelronde ook de virtuele variant op het programma. In een rechtstreeks duel met Absalom Warkor hoopt Romano Jansen ons N.E.C. het goede voorbeeld te geven. Of hem dat is gelukt, zie je in de beelden hieronder.

Ultimate Team

De eSporters spelen binnen de E-Divisie met een eigen team in de FIFA 17-spelmodus ‘Ultimate Team’. In Ultimate Team is het mogelijk om zelf een selectie samen te stellen, door spelers te (ver)kopen en online wedstrijden te winnen. De eSporters die veel punten in Ultimate Team hebben verzameld, komen sneller in aanmerking om hoog gewaardeerde voetballers in hun team op te nemen. Alle beschikbare voetballers zijn in de E-Divisie toegestaan: van Cristiano Ronaldo tot aan Vincent Janssen.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven