N.E.C. zoekt stagiair(e) finance

Vacature,

Goffertstadion

Bij N.E.C. is vanaf februari 2018 weer ruimte voor stagiaires. Stage lopen bij N.E.C. betekent werken in het kloppend voetbalhart van de regio Nijmegen. Heb jij affiniteit met voetbal, ben je zelfstandig en volg je de HBO opleiding accountancy of bedrijfseconomie? Twijfel niet en solliciteer naar deze stageplek op de financiële afdeling bij N.E.C Nijmegen!

Wat houdt je bezig?

Als stagiair finance ga jij aan de slag met een breed scala aan taken op de financiële afdeling binnen de voetbalwereld. Je komt terecht in een gepassioneerde voetbalorganisatie waar dagelijks veel interessante zaken voorbij komen. Bij N.E.C. krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en je kwaliteiten toe te passen aan de hand van verschillende instrumenten op het gebied van finance. Je zult aan de slag gaan met taken als het opstellen van tussentijdse rapportages, het in kaart brengen van administratieve organisatorische processen, het opstellen van facturen en vele leerzame onderwerpen op het gebied van finance. Bovendien ga je aan de slag met interessante en leuke projecten!

Wie zoeken wij?

Een derdejaars HBO student met de HBO opleiding accountancy of bedrijfseconomie en resultaatgericht vermogen, een brede kennis van financiën en affiniteit met N.E.C. en voetbal. Het betreft een meewerkstage van minimaal 5 maanden.

Competenties

 • Zorgvuldig
 • Gedreven
 • Proactief
 • Initiatief nemer
 • Zelfstandig

Vergoeding: geen
Start: februari 2018
Aantal plekken: 1

LET OP: solliciteren kan tot en met 20 november 2017.

Het KNVB Talent Team doet de eerste sollicitatieronde door middel van een telefonische screening. Spreekt deze vacature je aan en word je meteen enthousiast? Zoek dan de desbetreffende vacature op www.knvbtalentteam.nl/stages en solliciteer!

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
 • Logo van GX Software
 • Logo van EnergieFlex
 • Logo van LEGEA
 • Logo van Hofmans at Home
 • Logo van Personato
 • Logo van Rabobank
 • Logo van Mise en Place
 • Logo van Voetbalshop
 • Logo van Toyota
 • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven