Voetbalacademie N.E.C.

Uitslagen jeugdteams Voetbalacademie N.E.C./FC Oss

In het weekend dat de eerste selectie van N.E.C. de finale van de play-offs om promotie- en degradatie behaalde, was er ook de nodige bedrijvigheid op De Eendracht. De meeste jeugdteams binnen de N.E.C./FC Oss voetbalacademie komen namelijk nog in competitieverband in actie. Hieronder lees je de uitslagen van de verschillende teams.

N.E.C. mocht dit weekend afreizen naar Utrecht voor een ontmoeting met FC Utrecht O19. De wedstrijd in de kampioenspoule van de Eredivise verliep echter niet in het voordeel van de Nijmegenaren, want na 90 minuten stond er maar liefst een 6-1 nederlaag op het scorebord.

Ook N.E.C./FC Oss O17 mocht dit weekend een uitwedstrijd spelen. Zij gingen op bezoek bij PEC Zwolle O17, een wedstrijd die beslissend bleek voor het kampioenschap. De rood-groen-zwarten verloren met 3-0, waardoor PEC Zwolle O17 het kampioenschap mocht vieren.

Dit weekend stond er voor N.E.C./FC Oss O15 een bezoek aan Enschede op het programma. De Nijmeegse formatie trad aan tegen FC Twente O15 en won na een spannende wedstrijd uiteindelijk met 2-3.

N.E.C./FC Oss O13 kwam dit weekend niet in actie voor de competitie, maar speelde een toernooi in Lunteren. De Nijmegenaren eindigden het toernooi, dat op de sportvelden van VV Lunteren werd afgewerkt, op een negende plek.