Voetbalacademie N.E.C.

Aanstellingen technische staf Voetbal Academie N.E.C./FC Oss

Aanstellingen technische staf Voetbal Academie N.E.C./FC Oss
De technische staf voor het seizoen 2017-2018 van de Voetbal Academie is nagenoeg compleet. Hieronder vind je de nieuwe aanstellingen, vertrekkende medewerkers en een overzicht van de trainer-coaches per team van de profopleiding, de schaduwopleiding en de vooropleiding.

Profopleiding

N.E.C. verwelkomt drie nieuwe trainers bij de jeugdopleiding. Rogier Meijer wordt trainer van N.E.C./FC Oss O19-1. Meijer is afkomstig van De Graafschap en had ook daar O19 onder zijn hoede. Naast deze ervaring, neemt hij ook jarenlange ervaring als profvoetballer met zich mee.

François Gesthuizen wordt de nieuwe trainer van N.E.C./FC Oss O17-1. Gesthuizen was al eerder werkzaam bij de jeugdopleiding van N.E.C./FC Oss, maar ook bij de academies van Willem II en RKC Waalwijk. Als hoofdtrainer stond Gesthuizen aan het roer bij Achilles'29, SV DFS uit Opheusden en FC Oss.

Jord Roos stroomt vanuit N.E.C./FC Oss O13-1 door naar O15-1.

De derde nieuwkomer is Bas van Baar. Van Baar wordt trainer bij N.E.C./FC Oss O13-1 en coördinator individuele ontwikkeling en was voorheen werkzaam bij De Graafschap als trainer van O13 en coördinator talentenplan.

Marco Wientjes wordt tweede trainer bij N.E.C./FC Oss O11-1, waar Niels Voet eerste trainer blijft.

Wilfried Brookhuis en Wessel de Wit blijven actief als keeperstrainers op de jeugdopleiding. Robin Huntjes en Dielke van Eeuwijk zetten ook hun werkzaamheden voort als respectievelijk videoanalist en movement trainer.

Virgilio Teixeira (O19-1) en Roy de Haan (O17-1) hebben aangegeven op zoek te willen gaan naar een nieuwe uitdaging en verlaten de Voetbal Academie N.E.C./FC Oss. Mark Otten (O15-1) is door de Feyenoord Academy gevraagd om hun opleiding te komen versterken.

Team Trainer
N.E.C./FC Oss O19-1 Rogier Meijer
N.E.C./FC Oss O17-1 François Gesthuizen
N.E.C./FC Oss O15-1 Jord Roos
N.E.C./FC Oss O13-1 Bas van Baar
N.E.C./FC Oss O11-1 Niels Voet en Marco Wientjes
Keeperstrainers Wessel de Wit en Wilfried Brookhuis
Movement trainer Dielke van Eeuwijk

Schaduwopleiding en vooropleiding

Bij de schaduwopleiding verwelkomen we Rick van Eijk. Van Eijk wordt trainer van N.E.C./FC Oss O13-2. Hij was in het verleden al werkzaam bij de sportclub N.E.C. en komt nu over van Achilles'29 O13.Ook nieuw is Erik van den Berg, die N.E.C./FC Oss O15-2 zal gaan trainen. Van den Berg is momenteel werkzaam als assistent-trainer bij FC Utrecht O12 en heeft ook ervaring in oudere leeftijdsgroepen.Niels Nielen, die een achtergrond heeft als keeper onder meer bij V.V.V. en als keeperstrainer bij de PSV Soccerschool,  wordt keeperstrainer van schaduw- en vooropleidingkeepers.Voor de opengevallen plek voor hoofdtrainer bij O19-2 worden momenteel gesprekken gevoerd. Huidig trainers van de schaduwopleiding Sandro Salami en Anoush Dastgir zullen als co-trainer bij de Voetbal Academie N.E.C./FC Oss betrokken blijven.Fenne Smits (O17-2) zal de academie verlaten.
Team Trainer
N.E.C./FC Oss O19-2 Nader in te vullen
N.E.C./FC Oss O17-2 Robin Sack
N.E.C./FC Oss O15-2 Erik van den Berg
N.E.C./FC Oss O13-2 Rick van Eijk
N.E.C./FC Oss O10 Thom van Berkel en Joep van Elferen
N.E.C./FC Oss O9 Dennis Arts en Tom Smits



Algemeen

Iddo Roscher blijft hoofd jeugdopleiding. Al eerder meldden we de komst van Dominique Scholten als hoofd jeugdscouting en manager algemene zaken. Patrick Koolen kon zijn werkzaamheden als hoofd jeugdscouting niet langer combineren met zijn andere werkzaamheden. Hij verlaat de Voetbal Academie N.E.C./FC Oss dus per 1 juli 2017, evenals managementassistente Kim Reijnen.

 
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36