N.E.C. TV

Bestel nu je seizoenkaart voor 2017-2018!

Bestel nu je seizoenkaart voor 2017-2018!
Lange tijd leek N.E.C. zich dit seizoen zorgeloos te gaan handhaven in de Eredivisie. Na negentien wedstrijden verzamelden we al 25 punten en leek niets ons in de weg staan voor nog een jaar op het hoogste niveau. Op dit moment staan we er helaas anders voor en hopen we in de slotfase op goede resultaten tegen AZ (thuis) en sc Heerenveen (uit), zodat nacompetitie en mogelijk degradatie kan worden ontlopen.

Dat alles met de steun van onze trouwe twaalfde man, waarop we juist - en dat is ook dit seizoen weer gebleken - in wat mindere tijden kunnen rekenen; het meest recente thuisduel met Excelsior werd zelfs beter bezocht dan Feyenoord- of Vitesse-thuis. Deze loyaliteit wordt erg gewaardeerd.

Het altijd kunnen terugvallen op een trouwe supportersschare is van levensbelang voor een club als N.E.C. en we hopen dan ook - ongeacht wat er in de komende weken nog gebeurt - dat we ook volgend seizoen weer massaal op onze achterban kunnen rekenen. Dat we weer sámen zullen strijden, zoals ook uit onderstaande video blijkt.

youtubeembed

Voor seizoenkaarthouders is het vanaf vandaag mogelijk hun seizoenkaart weer te verlengen. Tot en met 31 mei is ieders vaste plek gereserveerd en geldt een vroegboekkorting. Alle informatie is te vinden via www.necseizoenkaart.nl.

Verlengen

EnergieFlex-actie

Vanaf slechts €77,- ben jij er al het hele seizoen bij én profiteer je van nog veel meer voordelen, zoals gratis het nieuwe thuisshirt en bedrukking. Kijk daarvoor op www.nec-nijmegen.nl/energieflex.

Bekijk hier het mooie aanbod van EnergieFlex

Bovendien willen we de supporters die er zonder twijfelen ook volgend seizoen weer bij zijn nog kans laten maken op wat leuks; verleng je voor het uitduel met Heerenveen (zondag 14 mei) je seizoenkaart? Dan maak je kans op:



  • Gratis het nieuwe thuisshirt ter waarde van €59,95, overhandigd op de fotopersdag, waarop je onderdeel zult worden van de selectiefoto 2017-2018. Vijf supporters maken kans hierop.


  • Een door de technische staf georganiseerde N.E.C.-trainingsdag, met voorbespreking, training en afsluitende lunch. In totaal zullen 12 supporters aan deze training deel mogen nemen.




Zorg dus dat je tijdig je seizoenkaart weer verlengt!

 
Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31