Maatschappelijk

Woensdag gaat het'Nobody Offside' Speciaal Voetbaltoernooi van start!

Woensdag gaat het'Nobody Offside' Speciaal Voetbaltoernooi van start!
Van 23 tot en met 28 mei 2017 is N.E.C. de gastheer van een internationaal speciaal voetbaltoernooi: Nobody Offside. In samenwerking met Brownies & downieS, Uniek Sporten en Ondernemers sociëteit Regio Nijmegen (OSRN), maakt de club zich hard voor de doelgroep van verstandelijk beperkte mensen.

Gedurende het meerdaagse voetbaltoernooi zullen twaalf teams actief zijn, die naast het voetballende aspect ook verschillende workshops zullen volgen. Door de combinatie tussen beide aspecten, wordt de deelnemers handvatten aangereikt om zichzelf te ontwikkelen op het gebied van verschillende lifeskills, met uiteindelijke doel nog beter participeren in de hedendaagse maatschappij.

Wedstrijden

Gedurende de vier dagen die het Nobody Offside Internationaal Speciaal Voetbaltoernooi telt, zullen de twaalf deelnemende teams verschillende plekken in de regio Nijmegen bezoeken om – natuurlijk – heerlijke potjes te voetballen. De wedstrijden zijn vrij toegankelijk voor iedereen die het leuk lijkt om een kijkje te komen nemen! De locaties en het tijdstip van de verschillende wedstrijden vind je terugvinden in de flyer hieronder. Ook zullen we gedurende het toernooi de dagprogramma's inclusief alle tijden vermelden via onze sociale mediakanalen Twitter, Facebook en Instagram.

Theatershow

Speciaal voor ons Nobody Offside-toernooi hebben niemand minder dan Jochem van Gelder en Ron Bons hun theaterstuk 'Het Genootschap van de Wereldbetermakers' aangepast aan de doelgroep van komende week. Zij voeren deze theatershow op, waarin het doel is om samen met alle kinderen een masterplan te maken, om de wereld een stukje beter te maken.

De voorstelling is ook toegankelijk voor relaties, genodigden en andere geïnteresseerden. Het vindt plaats op vrijdag 26 mei om 19:30 uur in Theater 't Mozaïek in Wijchen. Kaarten zijn voor € 10,- per stuk verkrijgbaar bij de ingang. Informeer via e.groenen@nijmegen.nl of er nog kaarten beschikbaar zijn.

Klik op de afbeelding hieronder om te vergroten

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36