Voetbalacademie N.E.C.

Gezocht: gastgezinnen voor jeugdspelers Voetbalacademie N.E.C./FC Oss

Gezocht: gastgezinnen voor jeugdspelers Voetbalacademie N.E.C./FC Oss
De Voetbalacademie N.E.C./FC Oss is dringend op zoek naar gastgezinnen woonachtig in Nijmegen of nabije omgeving voor jeugdspelers.

We zijn op zoek naar gastgezinnen die een tweede thuis bieden aan zowel spelers die te ver van N.E.C. wonen om elke dag op en neer te reizen, als aan spelers afkomstig uit het buitenland. Het gaat om jongens in de leeftijdscategorie 16 tot en met 18 jaar, die zullen spelen in N.E.C./FC Oss O19, uitkomend in de Eredivisie landelijke A-junioren.

Het gastgezin zorgt voor een stabiele basis, een plek waar de speler zich prettig voelt en daardoor beter kan presteren: binnen het voetbal en op school of studie. Het gastgezin draagt bij aan de ontwikkeling van de voetballer en aan de kans dat de speler het betaald voetbal haalt. Gastgezinnen dienen om die reden ook affiniteit te hebben met voetbal en bij voorkeur ook met N.E.C.

Het gastgezin draagt zorg voor avondmaaltijden en de overnachtingen van de speler. Er staat een vergoeding van €350,- per maand tegenover de opvang. Het aantal overnachtingen per week is variabel.

Interesse?

Wilt u zich opgeven als gastgezin of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Dominique Scholten via dominique.scholten@nec-nijmegen.nl.

 
KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36